У «ТСН» («1+1») запровадять подвійне ведення

16 Серпня 2007
24938
16 Серпня 2007
12:16

У «ТСН» («1+1») запровадять подвійне ведення

24938
 У «ТСН» («1+1») запровадять подвійне ведення

Основні випуски інформаційної програми «ТСН» на каналі «1+1» вестимуть пари ведучих. За інформацією джерела «Детектор медіа», таке рішення вже прийняте на рівні топ-менеджменту каналу. Праймові випуски «ТСН», стверджує джерело, вестимуть Віталій Гайдукевич з Ілоною Довгань; у складі другої пари, скоріш за все, буде Олесь Терещенко, що ж до ведучої, то це може бути Людмила Добровольська, тоді як Наталія Мосейчук замінить Віталія Гайдукевича у підсумковому випуску «ТСН» о 23.30. Ведучою недільного підсумкового тижневика стане Алла Мазур.

                                                                                                                                          

Водночас, генеральний продюсер «ТСН» Володимир Карташков повідомив «ТК», що остаточне рішення ще не ухвалене, і може зявитись лише після зборів акціонерів каналу. Пан Карташков не знає, коли саме відбудуться такі збори. Як стало відомо «ТК», днями в Україну прибули представники топ-менеджменту компанії Central European Media Enterprises, які, можливо, вирішуватимуть питання кадрових та форматних змін на каналах ТОВ «Гравіс» («Кіно» і «Сіті») та низку питань, пов’язаних із «1+1». Нагадаємо, СМЕ володіє 60% акцій «Студії «1+1».  

 

Ведуча Алла Мазур повідомила, що 16 або 17 серпня топ-менеджмент планує зібрати ведучих і повідомити про майбутні перестановки, а до того вона не може ані підтвердити, що вестиме підсумкову програму, ані повідомити, чи буде збережений формат «ТСН. Підсумків». На запитання, хто буде випусковим редактором програми, Алла Мазур відповіла: «Наскільки я знаю, кандидатура Роберта Опаленика не змінювалася. Але це, знову таки, інформація не доконана, бо я не знаю, що нам керівництво хоче повідомити». 

 

На запитання, чи задоволений він подвійним веденням «ТСН. Підсумків», Володимир Карташков відповів ствердно.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24938
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду