У «ТСН» вважають необґрунтованими звинувачення Михайла Корнієнка

9 Листопада 2007
26905
9 Листопада 2007
10:34

У «ТСН» вважають необґрунтованими звинувачення Михайла Корнієнка

26905
У «ТСН» вважають необґрунтованими звинувачення Михайла Корнієнка
У програмі «ТСН» («1+1») 8 листопада ведучі дали відповідь на звинувачення з боку тимчасового виконувача обов’язків Міністра внутрішніх справ Михайла Корнієнка. Нагадаємо, він закинув «1+1» спотворення картини подій на Ай-Петрі, де міліція застосувала силу проти кримських татар.
 
«Вчора в сюжеті, який було показано на каналі "1+1", на наш погляд, було, перш за все, допущено підміну понять і маніпулювання громадською думкою. Був запрошений туди заступник міністра Фатхудінов, якого просто цькували і паплюжили. Йому не дали висловити ту думку, яка є насправді, сказати про те, як все відбувалося в Криму. Потім показали сюжет, який зовсім не має відношення до Криму. Значить, ми розцінюємо це як політичне чи якесь інше замовлення», – цитує канал пана Корнієнка.
 
«Підлеглий пана Корнієнка у прямому ефірі "ТСН" перебував понад п’ять хвилин, і цього часу було достатньо, щоби донести позицію МВС. Тож закиди щодо ненадання йому можливості говорити, у нашій неупередженості і політичному замовленні вважаємо необґрунтованими. Ми чекаємо він пана виконувача обов’язків міністра предметних доказів його звинувачень», – зазначила ведуча «1+1» Людмила Добровольська.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26905
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду