«Сегодня», «ТСН», «Ера» – найпопулярніші ЗМІ у киян

21 Квітня 2008
19285
21 Квітня 2008
15:54

«Сегодня», «ТСН», «Ера» – найпопулярніші ЗМІ у киян

19285
«Сегодня», «ТСН», «Ера» – найпопулярніші ЗМІ у киян

Найпопулярнішими газетами кияни вважають «Сегодня», «Факты и комментарии» й «Газету по-киевски». Про це мова йде в дослідженні Центра соціологічних і політичних досліджень «Соціовимір», представленому сьогодні журналістам – повідомляє smi.liga.net

Відповідно до результатів дослідження, на питання, які газети ви читаєте найчастіше, респонденти відповіли: «Сегодня» - 51,2%, «Факты и комментарии» - 32,8%, «Газета по-киевски» - 25,2%, «Вечерние вести» - 15,3%, «Киевские ведомости» - 15,2%.
 
Найпопулярнішими телевізійними інформаційними програмами в Києві є «ТСН» (71,2%) і «Подробиці» (70%). Також популярністю користуються «Час» (5 канал) - 43,9%, «Факты» (ICTV) - 43,3% й «Вікна» (СТБ) - 33,4%.
 

Лідерами радіоефіру є радіостанція «Ера» - 35,5% й «Наше радио» - 31,8%. Також популярними є «Автофм» - 24,4%, «Русское радио» - 24,2%, «Шансон» - 20,2%.

Опитування було проведено Центром соціологічних і політичних досліджень «Соціовимір» за замовленням Міжнародного інституту демократії й проходили 9-13 квітня 2008 року. Було опитано 2000 респондентів у віці від 18 років. Максимальна погрішність репрезентативності не перевищує 2,2%.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19285
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
социохлуху
5848 дн. тому
Мне пофиг, я не с этого живу. Но брехня - раздражает.
социохлуху
5849 дн. тому
вам видать завидно, вас не перепечатывают.
Социолог
5849 дн. тому
Телекритика! Вы смотрите, что перепечатываете? Вы исходник на сайте социологов видели? "Социовымир" - не верю в их непрофессионализм - манипуляция? Похоже, вопрос был закрытым т.е. варианты были предложенны (не указанно). Главный вопрос - КАК формировался список? Точно не на базе "социального пакета" Воли, где 80% абонентов. Таким образом не попали: канал К1, Рада, Первый деловой. Это не говоря о российских Первом канале ,НТВ, РТР, которые смотрят точно не хуже, чем Сити, к примеру. Что б вы понимали - эти каналы попали в перечень "Інше" с уровнем ответа в полтора процента. А теперь представте, сколько радиостанций оказались в "Інше". А газет! Зачем? Телекритика, вы же журналисты! Спросите у Соціовиміра! Или сплетни печатать интересней?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду