Сюжет серпня в «ТСН» - новинний цикл Юрія Сидоренка

10 Вересня 2007
22243
10 Вересня 2007
16:56

Сюжет серпня в «ТСН» - новинний цикл Юрія Сидоренка

22243
Сюжет серпня в «ТСН» - новинний цикл Юрія Сидоренка

У «ТСН» (телеканал «1+1») визначено найкращий сюжет серпня. Як повідомила «ТК» керівник секретаріату департаменту «1+1» Олена Несміян, найкращим новинним матеріалом минулого місяця став «Серіал до Дня Незалежності», що транслювався 22 –26 серпня 2007 року. Автор серіалу - Юрій Сидоренко, оператори - Михайло Путята і Віталій Панасюк, монтаж Олега Байди.

 

Окрім циклу, номінантами були такі сюжети:

 

1.   «Продаж землі УПЦ МП» – автор Леся Харченко, оператори Максим Гриневич, Галина Гранн, монтаж Андрія Свиридова. Ефір відбувся  першого серпня 2007 року. 


2.   Цикл «Забаганки багатих» – автор Юлія  Дячук, оператори Марин Ботнар, Сергій Тарасов, Максим Гриневич, Володимир Остапенко, Віталій Панасюк,   Андрій Мартинов, Андрій Сокуренко, монтаж Максима Мазалова, Олега Байди, Сергія   Ябренка, Андрія Свиридова.  Цикл транслювався 9-12 серпня 2007 року. 


3.   «Церковний конфлікт» – автор Олександр Моторний, оператор Андрій Тримбач,   монтаж Олександра Вакуленка. Сюжет вийшов в ефірі 19 серпня 2007 року. 


4.   «Маковий бізнес» – автор Жан Новосельцев, оператори Галина Гранн, Андрій  Сокуренко, Артем Тарасов, монтаж  Андрія  Свиридова. Ефір відбувся 23 серпня 2007 року.

 

У голосуванні за найкращий сюжет місяця беруть участь всі присутні (журналісти, режисери, оператори) на підсумковій нараді (як правило, це перша п’ятниця місяця). На жаль, не вся команда «ТСН» має змогу взяти участь у голосуванні. Заочне голосування і передача голосів забороняється. Тому, як правило, в голосуванні бере участь приблизно половина працівників «ТСН» або менше. Але і керівництво каналу і самі «теесенщики» вважають це своєрідне «соцзмагання» дуже корисною справою: змагальність у професії і додаткова фінансова винагорода, на їхню думку, ніколи не зашкодять.

 

За словами Олени Несміян деколи розрив між сюжетами мінімальний. Але цього разу  Серіал до Дня незалежності» переміг з відчутним відривом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Світлана Остапа, «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22243
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду