ТОНІС запускає екологічні новини

30 Листопада 2007
7622
30 Листопада 2007
13:42

ТОНІС запускає екологічні новини

7622
ТОНІС запускає екологічні новини
3 грудня на каналі ТОНІС стартує екологічна щоденна програма «24 години. Життя». Керівник проекту та ведучий – Олександр Радченко. Програма виходитиме у будні о 18.55 після випусків новин «24 години» із повтором о 8.20.
 
«Журналісти програми «24 години. Життя» обіцяють не тільки розповісти, що відбувається з екологією в Україні та світі, а й пояснити чому та показати, хто винний», - повідомляє прес-служба ТОНІСа.  За повідомленням прес-служби, редакція тісно співпрацює з регіональними журналістами, а також закликає всіх небайдужих повідомляти про екологічні проблеми у своїх регіонах на електронну адресу zemlya_tonis@ukr.net .
 
Нагадаємо, «Детектор медіа» у своїх публікаціях неодноразово наголошувала на тому, що традиційно велику увагу екологічній тематиці та діяльності Партії зелених каналу ТОНІС варто приділяти в ефірі спеціальних екологічних проектів, а не у інформаційних програмах.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7622
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Antonio
5927 дн. тому
А чего почта на укрнете?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду