detector.media
16.01.2008 11:50
Костерін не продав Княжицькому «Газету 24»
Костерін не продав Княжицькому «Газету 24»
Володимир Костерін не відреагував на пропозицію Миколи Княжицького продати йому «Газету 24». За словами колишнього президента та власника 9% акцій компанії «МедіаДім», переговори щодо продажу 90% акцій ТОВ «Медіадім» не мали успіху, оскільки представники головного інвестора не стали обговорювати пропозиції Княжицького.
 
«Мені і тим людям, які разом зі мною починали цей проект, було шкода його лишати, оскільки ми встигли втілити його лише на 10%. Тому у нас було бажання  викупити газету. Ми розуміли, що викупити  її буде не легко, тому запропонували ціну, яка в декілька разів перевищувала ті кошти, які були вкладені у це видання до того часу, як воно почало виходити», - наголосив Микола Княжицький у розмові з «ТК».
 
За його словами, за 90% акцій «МедіаДому» було запропоновано $6 млн, а також погашення кредиту компанії обсягом 20 млн грн: «Ми запропонували оферту – це пропозиція, від якої ми не мали права відмовитись, якщо інша сторона погодиться її прийняти. Я брав на себе велику відповідальність, і для того, щоб врятувати цей  проект, ми провели переговори з декількома компаніями, і дві іноземні компанії готові були виділити ці кошти. Оскільки я є співвласником цього ТОВ, то маю пріоритетне право викупу».
 
Назвати потенційних інвесторів Микола Княжицький відмовився, а позицію головних акціонерів «Газети 24» назвав нелогічною: «Інша сторона на нашу оферту не відреагувала. З моєї точки зору це неправильно і нелогічно, оскільки газета, за великим рахунком, - авторський проект, на відміну від телекомпанії, яка має ліцензії, частоти. На сьогодні ми готові бути контакті і вести переговори».
 
Зараз Микола Княжицький займається менеджментом та телевізійними проектами: «Ми продаємо і представляємо на території України групу супутникових каналів – це RTVI «Наше кіно» та «Детский мир телеклуб». Займаємось контактами з агентами, які продають ці канали кабельним мережам і продаємо рекламу на деяких із цих телевізійних каналів». Також у цьому році Микола Княжицький планує розвивати великі телевізійні проекти, деталі яких він поки що не розголошує.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY