Нацрада повторно перевірить RU Music

26 Листопада 2007
1650
26 Листопада 2007
15:07

Нацрада повторно перевірить RU Music

1650
Нацрада повторно перевірить RU Music
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення має намір провести повторну перевірку компанії ТОВ «RU Music», яка має відбутись з 29 по 30 листопада. Про це йдеться в листі першого заступника голови Нацради Ігоря Куруса до керівництва RU Music. 
 
Нацрада просить забезпечити умови для проведення перевірки та завчасно підготувати оригінал ліцензії Національної ради, статутні документи, свідоцтво про державну реєстрацію, журнал реєстрації програм та передач та ефірну сітку мовлення, плів-листи з 22 по 29 листопада. А також наголошує на тому, що протидія перевірці є підставою до звернення Нацради до суду та анулювання ліцензії телекомпанії. 
 
Генеральний директор каналу Рудольф Кірнос в коментарях «ТК» наголосив на тому, що готовий прийняти у себе представників Національної ради та надати їм всі необхідні документи. «І ми сподіваємось, що на цей раз  в наказі про призначення позапланової перевірки буде стояти справжня причина, яка дозволяє проводити подібні перевірки. У випадку, якщо представники справді виявлять факти порушень, ми готові нести відповідальність і ліквідувати порушення. Якщо все буде здійснено відповідно до чинного законодавства, ми будемо вимушені підкоритись», - сказав пан Кірнос.
 
Нагадаємо, за версією голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Віталія Шевченка, проти перевіряльників Нацради застосували силу озброєні автоматами люди. Тим часом прес-служба каналу заперечує застосування сили і вважає, що охорона діяла законно.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1650
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Иван
5999 дн. тому
Да тут просто всё, как день. М1 - эфирный (ну и спутник+кабель), РУмьюзик - на спутнике и в кабеле. Кабеля нынче в панели - 40%, после нового года будет вообще 25%. Спутника - вообще 3%. При всех прочих у М1 - 60% форы сейчас и 75% - с 2008 года. Это при прочих равных, о которых можно спорить. РУмьюзик воюет с ОТВ, это - его зона конкуренции. Причина конфликта - в другом. У РУдольфа есть еще News One, который сильно поперек каналу "24" имени Ромы Андрейко и пана Садового, мера Львова. Вот тут как раз - и реальная причина конфликта. А то, что Рудик - мастер заесться с кем угодно - факт давно известный. А самое паскудное в его деятельности - он приучил кабельщиков к деньгам. Когда ему нужно было "сжить со света" ОТВ (это он пообещал, когда уходил с канала) - он начал платить им деньги.
зритель
5999 дн. тому
"РУмьюзику до М1 как тому-же М1 до Интера, тоже нашли конкурента... " (с) Иван У Вас есть результаты мониторинга и рейтингов?? Откуда такое убеждение, что они не конкуренты?
Иван
6000 дн. тому
А Баграеву это зачем? РУмьюзику до М1 как тому-же М1 до Интера, тоже нашли конкурента...
наблюдатель
6000 дн. тому
Вспомните, как через прессу оповещались покойники Кирпа и Кравченко о вызове в прокуратуру, теперь очередь за каналами... ДА ЗДРАВСТВУЕТ СВОБОДА СЛОВА ПО НАЦСОВЕТУ (по заказу Баграева)
Soulblighter
6000 дн. тому
Упс! Нацрада немного получила по зубам. Только чиновники не учитывают того, что создают совершенно нездоровый прецедент. Насколько я помню, еще ни разу в истории отечественного телевидения два раза подряд с разрывом в несколько дней подобные проверки не проводились. Думаю, что сей факт может навести лишь на одну мысль: канал просто хотят насильно вывести с рынка, теперь уже чего бы это ни стоило, ибо дело чести: чинуш обидели!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду