RU Music хоче зробити керівництво Нацради персонами нон ґрата в США

27 Листопада 2007
23138
27 Листопада 2007
17:25

RU Music хоче зробити керівництво Нацради персонами нон ґрата в США

23138
RU Music хоче зробити керівництво Нацради персонами нон ґрата в США
Американська компанія Russian Music Television LLC, яка є одним із засновників музичного супутникового каналу RU Music, звернулась до імміграційних служб США із проханням скасувати в’їзні візи до цієї країни та заборонити в’їзд на територію США «тим співробітникам державних органів України, які чинять невмотивований тиск на RU Music». Про це повідомляє прес-служба каналу, мотивуючи ці дії тим, що чиновники «ставлять під загрозу інвестиції, зроблені компанією в економіку України».
 
«Чинний Закон США «Про імміграцію та національність 1996 року» передбачає заборону на в'їзд в США  певній категорії осіб, винних у незаконному притисненні інтересів громадян США чи американських підприємств за кордонами США. Також цей Закон  передбачає заборону на в'їзд в США  державнім службовцям інших країн, які порушують загальновстановлені норми демократії, дозволяють собі націоналістичні висловлювання тощо», - йдеться у повідомленні прес-служби.
 
Голова Національної Ради у відповідь на прохання «ТК» прокоментувати цю інформацію розсміявся і сказав: «Я з таким самим успіхом міг би прокоментувати заяву про те, що їм не подобається орбіта Меркурія чи Плутона. Тут нема чого коментувати, це нагадує фарс».
 
Нагадаємо, конфлікт між RU Music та Нацрадою розпочався 23 листопада, коли працівників апарату Нацради, які проводили перевірку, вивели з приміщення RU Music озброєні автоматами охоронці.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23138
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Руслан Иметдинов
5998 дн. тому
И очень зря Шевченко смешно. Пусть вспомнит Пал Палыча Бородина, задержаного в аэропорту по прилету в США, только потому, что какая-то швейцарская компания подала иск против Российской Федерации, где он проходил по делу свидетелем и не явился в суд. Мой знакомый провел в обезьянике пости 12 часов, когда по-прилету в Лас-Вегас выяснилось, что его виза была аннулированна по решению иммиграционног суда о котором он даже не знал. Я не одобряю того что сделали руководители канала, но думаю, что они не лгут о причинах и что с документами на проверку не все было чисто. Я рекомендую руководству Румьюзик внимательно присмотреться к одному из новых музыкальных каналов, получивших недавно лицензию, просто узнайте не имеет-ли к ним отношение родственница одного из начальников управлений Нац.Рды. Просто проверьте и идите в прокуратуру. А там глядишь и Шевченко будет не до смеха.
Андрій
5999 дн. тому
Що "нацики не отріцают"? ТЕЛЕКРИТИКА захотіла звернутися за коментарем до голови НР - і звернулася. А голова НР їй сказав у відповідь фразу невідомо про кого, яка невідомо що означає. Прочитайте його відповідь ще раз. Але уважно.
Дядя Сэм
5999 дн. тому
Я вот тока не могу понять, наскоко я понимаю америкосы не указали конкретно Нац. Раду. Значит Нацыкы не отрицают того факту что наезжают на канал? На воре шапка горит!
TV Warrior
5999 дн. тому
Дожили, Russian Music Television представляет интересы дяди Сэма в Украине. Посмешнее ничего придумать не могли? :) Да глянул бы любой амер на клипы, которые на "РЮмке" крутятся, то подумал бы, что попал на Funniest Home Video, где персонажи общаются на непонятном языке. " ... Если вы не отзоветесь, мы напишем в "Спортлото" (с) В. С. Высоцкий
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду