detector.media
26.11.2007 15:07
Нацрада повторно перевірить RU Music
Нацрада повторно перевірить RU Music
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення має намір провести повторну перевірку компанії ТОВ «RU Music», яка має відбутись з 29 по 30 листопада. Про це йдеться в листі першого заступника голови Нацради Ігоря Куруса до керівництва RU Music. 
 
Нацрада просить забезпечити умови для проведення перевірки та завчасно підготувати оригінал ліцензії Національної ради, статутні документи, свідоцтво про державну реєстрацію, журнал реєстрації програм та передач та ефірну сітку мовлення, плів-листи з 22 по 29 листопада. А також наголошує на тому, що протидія перевірці є підставою до звернення Нацради до суду та анулювання ліцензії телекомпанії. 
 
Генеральний директор каналу Рудольф Кірнос в коментарях «ТК» наголосив на тому, що готовий прийняти у себе представників Національної ради та надати їм всі необхідні документи. «І ми сподіваємось, що на цей раз  в наказі про призначення позапланової перевірки буде стояти справжня причина, яка дозволяє проводити подібні перевірки. У випадку, якщо представники справді виявлять факти порушень, ми готові нести відповідальність і ліквідувати порушення. Якщо все буде здійснено відповідно до чинного законодавства, ми будемо вимушені підкоритись», - сказав пан Кірнос.
 
Нагадаємо, за версією голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Віталія Шевченка, проти перевіряльників Нацради застосували силу озброєні автоматами люди. Тим часом прес-служба каналу заперечує застосування сили і вважає, що охорона діяла законно.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY