detector.media
13.10.2007 10:43
Артем Шевченко пішов із ТОНІСа
Артем Шевченко пішов із ТОНІСа
Артем Шевченко подав заяву про звільнення з посади шеф-редактора новин каналу ТОНІС. Як повідомив «Детектор медіа» сам Артем, його заява підписана. Причиною такого кроку він назвав солідарність із колегами, зокрема Миколою Княжицьким, який запросив Артема у «Медіадім».
 
12 жовтня Артем Шевченко, Микола Княжицький та Віталій Портников узяли участь в обговоренні конфлікту у «Медіадомі» у прямому ефірі програми «Свобода Савіка Шустера» на каналі «Інтер». Протилежну сторону представляв виконувач обов’язків голови правління ТОНІСа Дмитро Тузов.
 
Озвучивши свою версію подій та причин конфлікту, Віталій Портников звинуватив Володимира Костеріна в тому, що той змусив керівництво каналу ТОНІС усунути з новин згадки про будь-які політичні сили, крім Партії зелених. Микола Княжицький та Артем Шевченко підтвердили, що виконали це розпорядження інвестора, і в новинах 28 жовтня не було згадок про жодні інші партії та блоки. На що Дмитро Тузов відповів, що, по-перше, вважає, що повноважень керівництва каналу цілком вистачало для того, щоб не допустити політичної цензури, по-друге, насправді розпорядження пана Костеріна було справедливим, адже він закликав припинити політичну «джинсу» в новинах. Шкода, сказав пан Тузов, що Костерін віддав це розпорядження лише в останній день агітації.
 
Обговорення теми конфлікту в «Медіадомі» відбувалось наприкінці програми і розпочалось приблизно о 00.30.
 
Розшифрування програми «Свобода Савіка Шустера» буде опубліковане на «ТК» 15 жовтня.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY