Інформаційні війни. 2005 рік.

21 Вересня 2007
36274
21 Вересня 2007
12:45

Інформаційні війни. 2005 рік.

36274
Інформаційні війни. 2005 рік.

Протягом президентської виборчої кампанії+2004 експерти Інтернет-видання ”Детектор медіа” відстежували меді йно-маніпулятивні операції, які використовувалися в ході перегонів. В рамках цього проекту автори аналізували телевізійні інформаційні та аналітичні програми у двох аспектах — по перше, оцінювали роботу телеканалів та журналістів з точки зору дотримання ними професійних та етичних стандартів. По-друге, спробували зафіксувати і проаналізувати зміст і завдання основних технологічних комбінацій і маніпулятивних схем, які провідні учасники президентських перегонів та їх штаби застосовували у ході виборів. Сподіваємось, що підсумкові результати цього моніторингу, які пропонуються вашій увазі, зацікавлять медіаекспертів, журналістів, політологів, істориків, а також і широке коло читачів.

АВТОРИ ПРОЕКТУ:

Наталія Лигачова (”Детектор медіа”)

Сергій Черненко (”Детектор медіа”)

Ігор Куляс (МГО ”Інтерньюз+Україна”)

Василь Яблонський (НаУКМА)

Під загальною редакцією Наталії Лигачової.

 

Повний текст книги у форматі pdf (770 кб)

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36274
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду