Гайд-парк

14 Березня 2006
4348
14 Березня 2006
16:38

Гайд-парк

4348
Серія круглих столів
Гайд-парк

Громадська  організація  «Детектор медіа» та експертно-аналітичний центр  «Соціум» реалізували  спільний проект «Гайд парк» -   серію з 7-ми круглих столів з найактуальніших  питань  медіасередовища у контексті політичних, економічних,  соціальних проблем. Проект розпочався 21 лютого проведенням круглого столу на ключову тему сучасного медіа простору – «Проблема професіоналізму та відповідальності журналістики під час виборчих кампаній». Останній круглий стіл – «Об’єднуючі цінності в українських ЗМІ» – відбувся  21 березня,  напередодні виборів, підсумувавши весь комплекс проблем,  які стоять перед журналістською спільнотою України і обговорювалися протягом всіх сьоми дискусій .

Учасниками кожного круглого столу були науковці, політологи, провідні журналісти України, зокрема, академік, директор Інституту економіки та міжнародних відносин Юрій Пахомов, професор, кандидат філологічних наук, завідувач кафедри української мови НаУКМА, науковий співробітник Інституту української мови НАНУ Лариса Масенко, доктор економічних наук, співробітник Інституту економіки та міжнародних відносин Олексій Плотников, науковий співробітник Інституту світової економіки Всеволод Степанюк, кандидат політичних наук Микита Потураєв, політологи Вадим Карасьов,  Володимир Фесенко, Андрій Єрмолаєв, Олесь Доній, член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Ігор Курус, директор „Медіа дому” Микола Княжицький, редактор газети «Без цензури» Діана Дуцик, телеведучий «1+1» Вячеслав Піховшек,  директор Агентства "Интерактив PR Групп» Денис Богуш, інші.

Модераторами круглих столів та дискусій були Наталя Лигачова, головний редактор Інтернет-сайту «Детектор медіа» та Денис Жарких, експерт центру «Соціум».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4348
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду