detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
30.11.2023 14:41
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 листопада 2023 року
Шторм у Чорному морі та розслідування авіакатастрофи у Броварах.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Керівник безпекових програм центру глобалістики «Стратегія XXI» Павло Лакійчук коментував ситуацію в Чорному морі: шторм та його вплив на конструкцію окупаційного Керчинського мосту. 

Далі в ефірі повторили кілька блоків новин, розмовну студію, у якій обговорювали Закон про нацменшини. Повторили підсумковий випуск новин попередньої доби.

У блоці «Інтера» керівник Центру трансплантології «Першого медоб'єднання Львова» Максим Овечко розповідав про трансплантації серця, кількість яких зросла навіть попри воєнний стан.

Політичний коментатор Володимир Фесенко розмірковував про майбутнє членство України в НАТО. Він вважає, що Україну в Північноатлантичний Альянс не приймуть до завершення війни. А військовий оглядач Михайло Самусь коментував шторм у Чорному морі та його вплив на війну. Він прогнозує відновлення активних бойових дій найближчими днями — ЗСУ адаптуються до будь-яких обстави та продовжують боротьбу.

Про звершення Державним бюро розслідувань справи щодо торішньої авіакатастрофи у Броварах, де загинуло керівництво МВС України, говорили у блоці «Ми — Україна». Це коментувала радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян. Вона прозвітувала, що іноземні експерти допомагали проводити експертизи й експерименти, а підозрювані співробітники ДСНС ознайомлюються з матеріалами справи.

Про важливість визнання низки дій Росії екоцидом та відновлення навколишнього середовища розповідав міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець

З керівником пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександром Перцовським обговорювали додаткові рейси у Будапешт та Відень. 

У блоці Суспільного член «Економічного дискусійного клубу» Олег Пендзин розмірковував про ціни на харчі.


Журналістка фінської національної телерадіокомпанії YLE Тамара Данилова говорила про закриття кордонів Фінляндії з Росією. Нагадаємо, що Фінляндія повністю закриє кордон з Росією із 30 листопада до 13 грудня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY