Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 серпня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 серпня 2023 року

9 Серпня 2023
308

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 серпня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
308
Перемовини щодо миру та тризуб на «Батьківщині-Матері».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 серпня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 серпня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

Про зустріч у Саудівській Аравії щодо української формули миру у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили з політичними оглядачами Геннадієм Дубовим та Юрієм Олійником. Дубовик сказав, що якби Індія та Китай ввели санкції проти Росії, то війна б закінчилась дуже швидко. Крім того, за його словами, Китай розриває дипломатичні стосунки з країнами, які визнають незалежність Тайваню. З Олійником говорили про позицію Китаю та ймовірність прихильності цієї країни до України. Гість сказав, що на рішення Китаю вплинули обстріл росіянами українського зерна та загроза продовольчій безпеці.

Також у блоці «Ми — Україна» показали інтерв’ю з військовослужбовцем, бізнесменом та банкіром Андрієм Оністратом. Він говорив про війну та власне життя. І сказав, що повністю перейшов на українську мову й наразі може говорити українською без зусиль. Крім того, Оністрат заборонив у своїй роті розмовляти російською мовою.

У блоці «Ради» показали інтерв’ю з головою Державної служби з безпеки на транспорті Євгеном Зборовським. З ним говорили про зменшення черг на кордоні та успіх проєкту електронної черги. Також показали інтерв’ю з керівником із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Мстиславом Баніком.

Декомунізацію та зміну радянської символіки на щиті монумента «Батьківщина-Мати» коментував народний депутат Віталій Безгін («Слуга народу»). А перемовини щодо миру в Україні обговорювали з радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком та народною депутаткою Марією Мезенцевою («Слуга народу»).

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про зміну радянської символіки на щиті монумента «Батьківщина-Мати» говорили з радником керівника Офісу президента та президентом Київської школи економіки Тимофієм Миловановим.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
308
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду