detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
09.08.2023 09:56
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 серпня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 серпня 2023 року
Перемовини щодо миру та тризуб на «Батьківщині-Матері».

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

Про зустріч у Саудівській Аравії щодо української формули миру у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили з політичними оглядачами Геннадієм Дубовим та Юрієм Олійником. Дубовик сказав, що якби Індія та Китай ввели санкції проти Росії, то війна б закінчилась дуже швидко. Крім того, за його словами, Китай розриває дипломатичні стосунки з країнами, які визнають незалежність Тайваню. З Олійником говорили про позицію Китаю та ймовірність прихильності цієї країни до України. Гість сказав, що на рішення Китаю вплинули обстріл росіянами українського зерна та загроза продовольчій безпеці.

Також у блоці «Ми — Україна» показали інтерв’ю з військовослужбовцем, бізнесменом та банкіром Андрієм Оністратом. Він говорив про війну та власне життя. І сказав, що повністю перейшов на українську мову й наразі може говорити українською без зусиль. Крім того, Оністрат заборонив у своїй роті розмовляти російською мовою.

У блоці «Ради» показали інтерв’ю з головою Державної служби з безпеки на транспорті Євгеном Зборовським. З ним говорили про зменшення черг на кордоні та успіх проєкту електронної черги. Також показали інтерв’ю з керівником із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Мстиславом Баніком.

Декомунізацію та зміну радянської символіки на щиті монумента «Батьківщина-Мати» коментував народний депутат Віталій Безгін («Слуга народу»). А перемовини щодо миру в Україні обговорювали з радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком та народною депутаткою Марією Мезенцевою («Слуга народу»).

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про зміну радянської символіки на щиті монумента «Батьківщина-Мати» говорили з радником керівника Офісу президента та президентом Київської школи економіки Тимофієм Миловановим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY