Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 липня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 липня 2023 року

3 Липня 2023
676

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 липня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
676
Ймовірний теракт на Запорізькій АЕС та підвищення цін.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 липня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 липня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону показали новий випуск програми «Нічна варта». Про різні сценарії ймовірного підриву Запорізької АЕС говорили з науковцем та фахівцем з ядерної енергетики Володимиром Борисенком та колишнім головним інженером Чорнобильської АЕС Миколою Штейнбергом. Борисенко сказав, що, якщо під час вибуху не буде пошкоджено паливо, то максимальний радіус впливу буде близько пари кілометрів. Більшу загрозу становить відсутність води, яка подається на ЗАЕС, що призведе до перегріву палива.

У блоці Суспільного про долю Євгенія Пригожина та його перебування у Білорусі говорили з політичним коментатором Олексієм Буряченком. Також він коментував ймовірне розміщення ядерного озброєння на території Польщі.

Про зростання цін на пальне говорили з президентом «Асоціації операторів ринку нафтопродуктів» Леонідом Косянчуком. Він розповів, що оператори ринку не дуже охоче приймають рішення про здорожчання пального, оскільки після цього падає кількість покупців на заправках. Про здорожчання продуктів говорили з власником ферми Андрієм Соломонюком. А підвищення цін на воду коментував голова асоціації «Укрводоканалекологія» Дмитро Новицький.

Про зловживання в закупівлях та облаштуванні столичних укриттів у гостьовій студії телеканалу «Інтер» говорили з депутаткою Київської міської ради Ксенією Семеновою («Слуга народу»). А визнання англійської мови мовою міжнародного спілкування обговорювали з народною депутаткою Євгенією Кравчук («Слуга народу»). Вона стверджувала що до керівного складу держслужбовців буде вимога знання англійської мови.


У блоці «Ми — Україна» роботу київської міської влади критикував заступник міністра освіти та науки України та депутат Київської міської ради Андрій Вітренко («Слуга народу»). Зокрема, мова йшла про ймовірне здорожчання вартості проїзду у столичному метрополітені.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
676
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду