Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 червня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 червня 2023 року

3 Липня 2023
452

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 червня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
452
Дубляж фільмів та податки в Україні.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 червня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 червня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному шестигодинному блоці марафону працювала команда «Інтера». Показали новий випуск програми «Обличчя» та повторили частину етеру попередньої доби. Протягом однієї години етеру показували дискусійну студію телеканалу «Рада», під час якої говорили про НАТО та вагнерівців у Білорусі. Гостями студії були політичні оглядачі Валентин Гладких, Микола Давидюк, Максим Джигун та Іван Ступак.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ з директор Children Kinofest Денисом Івановим говорили про дубляж англомовних фільмів. Він сказав, що не дуже добре ставиться до ідеї прибрати дубляж, проте дуже добре ставиться до ідеї, щоб усі знали англійську.

Команда телеканалу «Рада» організувала виїзну вуличну студію на Майдані незалежності у Києві.

З політичним коментатором Георгієм Біркадзе говорили про нардепа Сергія Алєксєєва, який, за словами СБУ, обіцяв «відмазати» іноземця від екстрадиції за 50 тисяч доларів.  Біркадзе сказав, що за корупцію треба дуже жорстоко карати, особливо тих, хто перебуває у парламенті. І що владі треба карати своїх, аби чужі боялись. Цю тему також коментували речниця Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян та політичний оглядач Тарас Загородній.

Народний депутат Олексій Леонов («Слуга народу») цього дня знову говорив про виступ Зеленського та зниження податків для бізнесу. Нагадаємо, що попередньої доби він говорив про зниження податків після завершення війни у блоці «Ми — Україна».


У блоці «1+1» з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком говорили про Українську національну доктрину, яку озвучив Володимир Зеленський під час свого виступу у Верховній Раді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
452
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду