Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 червня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 червня 2023 року

1 Липня 2023
1104

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 червня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1104
Медичний канабіс та чорний піар київської влади на «Раді»
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 червня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 червня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Ради» показали засідання Верховної ради України.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» про ситуацію з бомбосховищами у столиці говорили з головою ради Оболонського району Кирилом Фесиком. Зокрема, він стверджував, що дані на інтерактивній мапі Києва не відповідають реальності. Це буцімто пов’язано з тим, що мапа формувалась у 2014-2015 роках. Далі він говорив, що відповідальність за цю мапу несе місцева влада й чинний міський голова Києва.

Виступ Володимира Зеленського коментував народний депутат Олексій Леонов («Слуга народу»). Також він говорив, що наразі важливо захищати бізнес, а після війни важливо знизити податки. Цього не можна зробити прямо зараз, адже всі кошти з податків йдуть на армію. Також про українську доктрину говорили з нардепом Денисом Масловим («Слуга народу»).

Про міжнародну політику та НАТО у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили з політичними оглядачами Андрієм Вігірінським та Ігорем Петренком. Зазначимо, що при титруванні останнього не вказали, що він засновник телеканалу.

У блоці Суспільного про рекомендації перейменування населених пунктів говорили з головою Національної комісії зі стандартів державної мови Володимиром Мозгуновим. Також цю тему коментував мовний омбудсмен Тарас Кремінь

Про легалізацію медичного канабісу говорили з народним депутатом Михайлом Радуцьким («Слуга народу»). Він пояснював, що медичний канабіс продаватиметься в медичній формі та вироблятиметься медичними компаніями.

У блоці «Інтера» транслювали брифінг керівника Офісу президента Андрія Єрмака за підсумками першого засідання Міжнародної робочої групи щодо екологічних наслідків війни


З нардепом Давидом Арахамією («Слуга народу») говорили про виступ Володимира Зеленського. А про культуру та її фінансування спілкувалися з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1104
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду