Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 квітня 2023 року

1 Травня 2023
930

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
930
Ультиматум Пригожина та піар «Фонду Олени Пінчук».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків Суспільного та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Українську православну церкву Московського патріархату у блоці телеканалу «Ми — Україна» обговорили з політичним коментатором Валентином Гладких. Крім нього, до нічного блоку також долучались політичні оглядачі Тарас Жовтенко, Олег Лісний та Дмитро Абрамсон.

Вадим Денисенко, директор Українського інституту майбутнього, у блоці «Ради» коментував ультиматум очільника «вагнерівців» Євгенія Пригожина до міністерства оборони Росії. Зокрема, вимогу забезпечити їх боєприпасами, щоб вони не були вимушені відступити під тиском Сил оборони. Також Денисенко казав, що раніше основу підрозділів «вагнерівців» становили засуджені росіяни, проте наразі у Пригожина немає можливості їх вербувати.

Про експорт української аграрної продукції говорили з народними депутатами Сергієм Лабазюком («За майбутнє») та Оксаною Савчук («Свобода»). Народна депутатка Ірина Борзова («Слуга народу») коментувала тему виплат для внутрішньо переміщених осіб. А нардеп Олексій Устенко («Слуга народу») — експорт українських товарів до країн Євросоюзу.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ говорили з директоркою «Фонду Олени Пінчук» Ольгою Сердюк, яка розповідала про проєкт розвитку громадських і благодійних організацій та волонтерських ініціатив. Нагадаємо, що Віктор Пінчук — власник медіагрупи «Starlight Media», до якої належать телеканали ICTV та СТБ.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда «1+1».


Наприкінці доби у блоці «Інтера» показали новий випуск програми «Акцент», у якій говорили про повернення Криму. До студії долучились голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров та співзасновник Кримського дому Алім Алієв.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
930
Читайте також
29.04.2023 10:00
Мар'яна Олійник
Софія Скиба
Денис Шабанін
Ярослав Зубченко
Олексій Півторак
«Детектор медіа»
1 863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду