detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
30.04.2023 22:42
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 квітня 2023 року
Перейменування комуністичних свят та огляди Подоляка.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці національного марафону цієї доби працювала команда «1+1». Протягом першої години показали новий випуск програми «Нічна варта», в якому про російську пропаганду говорили  з керівником Центру протидії дезінформації при РНБО Андрієм Шаповаловим.

Наступні п’ять годин етеру складалися з повторів. Зокрема, показали частину гостьової студії та випуск новин попередньої доби, а також повторили інтерв’ю із захисницею Маріуполя, яку звільнили з полону, Валерією Суботіною. Зазначимо, що під час трансляції плашки «повтор» на екрані не було.

Про підвищення зарплат працівникам державних органів у блоці Суспільного говорили з міністром Кабінету міністрів Олегом Немчіновим. А про перейменування комуністичних свят — з народними депутатами Федором Веніславським («Слуга народу») та Ярославом Юрчишиним («Голос»).

У блоці «Інтера» про наслідки для Росії після ракетного удару по житловому будинку в Умані говорили з політичним коментатором Ростиславом Смірновим

З радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком у блоці «Ми — Україна» говорили про знищення нафтобази в тимчасово окупованому Криму. Зазначимо, що останні п’ять днів Подоляк щодня долучається до гостьових студій телеканалів-учасників національного марафону.


Про Росію і майбутню розмову президента США Джозефа Байдена та лідера Китаю Сі Цзіньпіна говорили з експертом ради зовнішньої політики «Українська призма» Олександром Краєвим та виконавчим директором Міжнародного фонду «Відродження» Олександром Сушком. А про ситуацію на передовій та зміну тактики росіян говорили з керівником «Центру військово-правових досліджень» Олександром Мусієнком та воєнним оглядачем Андрієм Крамаровим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY