Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 вересня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 вересня

26 Вересня 2022
673

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 вересня

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
673
Відновлення звільнених територій, нардепи із групи «За майбутнє» у блоці «плюсів» та марафон для дітей.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 вересня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 вересня

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «Рада», «Інтер», «1+1».

Блоку ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

Блок Суспільного складався з повторів включень та новин попередньої доби. Плашка «повтор» з'являлася на екрані лише під час повтору новинного блоку.

До гостьової студії «Ради» цього дня запросили 25 гостей. Про перебіг зимового сезону говорили з радником міністра внутрішніх справ Ростиславом Смірновим. Він сказав, що прогнозувати, наскільки важкою буде зима, наразі складно, бо це залежить не тільки від погоди, а й від руйнівної активності росіян. Також він закликав людей поки що не повертатись на звільнені території на Харківщині.

Про звільнену Харківщину говорили й з радницею заступника керівника Офісу президента Оленою Симоненко.

До етеру цього дня долучали військових експертів Сергія Грабсього і Дмитра Снєгирьова, політкоментаторів Олексія Якубіна та Олексія Буряченка, а також експерта з економічних питань Івана Уса. Ці експерти є завсідниками ефіру саме у блоці «Ради».

Про ситуацію на передовій та забезпечення військових у блоці «Інтера» говорили з військовим парамедиком і колишнім нардепом Єгором Фірсовим. Він сказав, що більшість учасників війни зараз не є професійними військовими. На його думку, треба переходити на натівські стандарти, зокрема й в питанні комплектування аптечок.

До гостьової студії «1+1» знову запросили нардепа із групи «За майбутнє». Цього разу це був Тарас Батенко. З ним говорили про бюджет на 2023 рік, а також про заборону проросійської «Опозиційної платформи — За життя» й депутатів від цієї партії, які залишаються у Верховній Раді.

Нагадаємо, що фракція «ОПЗЖ» у Верховній Раді розділилась на дві депутатські групи: «Платформу за життя і мир», яку очолює Юрій Бойко, та «Відновлення України», лідером якої є Ігор Абрамович (останню групу вважають групою київського забудовника та нардепа Вадима Столара). Саме депутати з групи Столара з кінця серпня почали з'являтися у національному марафоні під час трансляції блоків телеканалу «Рада». Пояснити такий вибір гостей канал відмовився.

Обговорити мобілізацію в Росії в блоці «1+1» запросили російських опозиціонерів Іллю Пономарьова та Геннадія Гудкова.

О 21:00 в етері нацмарафону розпочалась трансляція марафону «Для дітей заради майбутнього», організованого за підтримки Всеукраїнського благодійного Таврійського фонду.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
673
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду