Setanta Sports пропонує колишнім користувачам піратських сайтів  знижку на своїй платформі

Setanta Sports пропонує колишнім користувачам піратських сайтів знижку на своїй платформі

26 Липня 2024
264
26 Липня 2024
11:31

Setanta Sports пропонує колишнім користувачам піратських сайтів знижку на своїй платформі

264
Амбасадором компанії проти піратства став грузинський боєць UFC Мераб «Машина» Двалішвілі.
Setanta Sports пропонує колишнім користувачам піратських сайтів  знижку на своїй платформі
Setanta Sports пропонує колишнім користувачам піратських сайтів  знижку на своїй платформі

Міжнародна медіакомпанія спортивних каналів Setanta Sports запустила антипіратську ініціативу. Про це повідомляє пресслужба Setanta Sports.

Героєм кампанії став амбасадор бренду, грузинський боєць UFC Мераб «Машина» Двалішвілі. Атлет не лише має перемоги в октагоні, а й робить комедійні ролики в інстаграмі й тіктоці. У гумористичному форматі Мераб мотивує користувачів піратських порталів перейти на легальну сторону. Мераб Двалішвілі підтримує незалежність України та Грузії. Зокрема, після перемоги над росіянином Петром Яном він виступив із заявою зупинити війну, прокричавши: «Слава Україні! Слава Грузії! Нам треба свобода!».

«Україна входить до топ-10 країн за відвідуваністю піратських сайтів. Окрім авторів та власників контенту страждають і споживачі — вони отримують неякісні трансляції з купою реклами. До того ж більшість популярних піратських платформ працюють та монетизуються на території держави-терориста росії», — йдеться у повідомленні компанії.

Колишнім користувачам піратських сервісів Setanta Sports пропонує підписку на платформу з найпопулярнішими спортивними турнірами світу зі знижкою. Трансляції за участі українських коментаторів доступні на будь-якому пристрої.

Нагадаємо, на початку 2022 року грузинський холдинг Adjara Group купив український канал Setanta Ukraine, розширивши свої права на телетрансляції та стримінгове мовлення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
264
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду