Setanta Sports показуватиме змішані єдиноборства від UFC

Setanta Sports показуватиме змішані єдиноборства від UFC

2 Лютого 2022
2007
2 Лютого 2022
16:43

Setanta Sports показуватиме змішані єдиноборства від UFC

2007
Цей контент стане одним з головних для каналу.
Setanta Sports показуватиме змішані єдиноборства від UFC
Setanta Sports показуватиме змішані єдиноборства від UFC

Спортивний канал Setanta Sports уклав угоду з UFC (Ultimate Fighting Championship) і у 2022 році транслюватиме всі заходи зі змішаних єдиноборств у 11 країнах Європи та Азії. Про це повідомляє Setanta Sports. UFC стане одним із головних продуктів Setanta Sports.

Ultimate Fighting Championship – міжнародна спортивна організація, яка проводить змагання за світову першість у змішаних бойових мистецтвах. Відповідно до угоди, користувачі, зареєстровані на онлайн-платформі setantasports.com на території України, Грузії, Казахстану, Узбекистану, Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Молдови, Киргизстану, Таджикистану та Туркменістану, матимуть змогу дивитися прямі трансляції всіх подій UFC.

«Змішані єдиноборства – це один з видів спорту, що швидко розвиваються, а UFC – найкраща організація в цій сфері, особливо в нашому регіоні, де цей спорт користується все більшою популярністю. У UFC представлені видатні спортсмени світового рівня з нашого регіону, тому для нас як для найбільшої спортивної організації важливо застосовувати інноваційний та якісний підхід до трансляцій та висвітлення подій UFC», – каже директор спортивного департаменту Setanta Sports Джуба Григолія.

Додаток setantasports.com був розроблений технологічною компанією Endeavour Streaming, яка з 2004 року працює у сфері нових технологій, а також у сфері розповсюдження та монетизації цифрового мовлення. Компанія співпрацює з такими організаціями як Sky Sports, NBA, NFL, UFC, Big Ten Network, Univision.

Нагадаємо, на початку 2022 року грузинський холдинг Adjara Group купив український канал Setanta Ukraine, розширивши свої права на телетрансляції та стрімінгове мовлення.

Ілюстрація: Setanta Sports

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2007
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду