Setanta Sports уклала угоди з близько 150 провайдерами

Setanta Sports уклала угоди з близько 150 провайдерами

10 Січня 2023
3045
10 Січня 2023
15:16

Setanta Sports уклала угоди з близько 150 провайдерами

3045
Спортивні канали націлені на дистрибуцію серед провайдерів різних технологій: кабель, ОТТ/ IPTV, супутник. Також канали транслюватимуться у барах, ресторанах тощо.
Setanta Sports уклала угоди з близько 150 провайдерами
Setanta Sports уклала угоди з близько 150 провайдерами

Канали Setanta Sports уклали домовленості щодо дистрибуції на 2023 рік з близько 150 партнерами. Це інформація станом на початок січня. Про це «Детектору медіа» розказав Олександр Довгань, керівник відділу дистрибуції компанії Infinitas, яка співпрацює зі спортивними каналами.

«З лютого 2022 року дистрибуція каналів Setanta Sports здійснювалася зі значними знижками для усіх ретрансляторів. Ці дотації та додаткові інвестиції у розширення контенту спонукали нас в новому році шукати компромісне цінове рішення в тісній комунікації з партнерами. Збереження широкої дистрибуції в OTT, DTH та збільшення аудиторії кабельного і IPTV в таких умовах – неабиякий успіх»,  – каже Олександр Довгань.

У компанії Infinitas «Детектору медіа» повідомили, що доступ до каналів Setanta Sports та Setanta Sports+, зокрема, мають ОТТ-сервіси: Megogo, Sweet TV, Omega TV, You TV, OTTCLUB, Hmara TV та «Віват ТВ». HD-трансляції телеканалів Setanta Sports та Setanta Sports+ доступні на супутниковому телебаченні у пакеті Viasat. Окрім цього укладені угоди з великими кабельними провайдерами Volia, Triolan, Lanet, «Еверест» тощо. З повним переліком партнерів можна ознайомитись тут.

Також Setanta Sports має власну OTT-платформу. Вартість підписки на неї на 2023 рік не змінилась і як і раніше коштує 109 гривень на місяць. На платформі представлені усі турніри, на які має права компанія, в повному обсязі.

Infinitas дистрибутує канали також у сегменті HoReCa, тобто у готелях, ресторанах, пабах та інших закладах. До програми, ініційованої дистрибутором,  вже приєднались Pepper`s Club, BESTIA, LISOPYLKA, Varvar Bar, ПАБ Дублін та інші заклади по всій Україні. Список партнерів продовжує поповнюватись, тому повний перелік закладів буде опублікований на сайті дистрибутора згодом.

Канали Setanta Sports мають права на футбольні турніри (Англійська прем’єр-ліга, Кубок Англії, Кубок Англійської футбольної ліги, Українська прем’єр-ліга, Бундесліга, Бундесліга 2, Ередивізі, Чемпіоншип, Шотландська Прем’єр-ліга, Чемпіонат Бельгії), баскетбол  (НБА, Євроліга), автоспорт (Формула-1, Формула-Е, NASCAR, Extreme-E), теніс (Вімблдон, ATP Masters 1000, WTA), хокей (НХЛ), гольф (Masters), легка атлетика (Діамантова ліга).

Нагадаємо, замість StarLight Media дистрибуцією спортивних телеканалів Setanta Sports у 2023 році займається нова компанія Infinitas. На початку 2022 року грузинський холдинг Adjara Group купив український канал Setanta Ukraine, розширивши свої права на телетрансляції та стрімінгове мовлення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3045
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду