Одеська радіостанція Козлітіна змінила позивні на «Авторадіо»

Одеська радіостанція Козлітіна змінила позивні на «Авторадіо»

22 Червня 2023
1260
22 Червня 2023
13:03

Одеська радіостанція Козлітіна змінила позивні на «Авторадіо»

1260
Нацрада зареєструвала зміну власності компанії.
Одеська радіостанція Козлітіна змінила позивні на «Авторадіо»
Одеська радіостанція Козлітіна змінила позивні на «Авторадіо»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла зміни до реєстру суб'єктів у сфері медіа щодо радіостанції Feel 102,2 FM, яка змінила власника та позивні. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 22 червня.

Юридичну особу радіостанції ТОВ «ТРО «Радіо-Філ Л.Т.Д.» у березні 2023 року придбав власник радіо «П’ятниця» Денис Козлітін.

Ця радіостанція мовить з 2006 року, її створював Сергій Філіпчук. Однак у 2022 році він продав її Андрію Ставніцеру та Олександру Андросову, які донедавна були власниками «Море ФМ». Нагадаємо, цю радіостанцію, яка має київську частоту, у лютому придбав Денис Козлітін. «На сьогодні власник ТОВ "Телерадіооб’єднання "Радіо-Філ л.т.д." — це ТОВ "Море.ФМ", яка належить мені на 100%»,  зазначив у коментарі «Детектору медіа» Денис Козлітін.

Окрім зміни власності, радіостанція змінила позивні на «Авторадіо».

Також на засіданні Нацрада внесла зміни у реєстр щодо юридичної особи, яка володіє радіостанціями, Дениса Козлітіна. Дочірнє підприємство «Новий обрій» реорганізувалось у ТОВ.

Нагадаємо,  Денис Козлітін розширює мережу своєї радіостанції під брендом «Авторадіо». Планується створення сейлз-хаусу та спільний продаж реклами на «П’ятниці» та «Авторадіо». У другому півріччі Козлітін планує розширення активу: «У пріоритеті — Львів». Однак, за його словами, зараз вартість компаній із ліцензіями у Львові, які пропонують на ринку, завищена.

Ілюстрація: «Авторадіо»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1260
Читайте також
16.01.2023 11:28
Марина Баранівська
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду