Нацрада переоформила ліцензію радіостанції Козлітіна

Нацрада переоформила ліцензію радіостанції Козлітіна

30 Березня 2023
971
30 Березня 2023
12:09

Нацрада переоформила ліцензію радіостанції Козлітіна

971
«Море ФМ» змінило позивні на «Авторадіо».
Нацрада переоформила ліцензію радіостанції Козлітіна
Нацрада переоформила ліцензію радіостанції Козлітіна

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію компанії ТОВ «Море ФМ» через зміну власників та логотипу. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 30 березня.

Радіостанцію «Море ФМ» у лютому 2022 року купив  медіаменеджер та юрист Денис Козлітін, якому  також належить «Радіо П’ятниця». Раніше компанія належала Андрію Ставніцеру та Андрію Ткаченку. «Море ФМ» мовило на  частоті 107,4 МГц у Києві. Цю частоту компанія виграла на конкурсі у 2021 році. 

Окрім зміни власності Нацрада затвердила і зміну логотипу: радіостанція мовитиме під брендом «Авторадіо».

Як повідомляв «Детектор медіа», Денис Козлітін планує розвивати мережу для «Авторадіо». Для цього у березні він також придбав радіостанцію ТОВ «Телерадіооб’єднання «Радіо-Філ л.т.д.» («Філ радіо»), яка мовить на частоті 102,2 FM в Одесі.

Нагадаємо, Денис Козлітін — медіаменеджер і юрист, який займається купівлею та розбудовою медіаактивів на продаж. Серед його активів — радіо «П’ятниця» й «Авторадіо». Він також брав участь у підготовці до запуску телеканалу Віталія Кропачова UWN. Позаторік його мережі «Авторадіо» вдалося виграти на конкурсі Національної ради з питань телебачення та радіомовлення частоти у Дніпрі та Харкові.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
971
Читайте також
16.01.2023 11:28
Марина Баранівська
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 826
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду