detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
22.06.2023 13:03
Одеська радіостанція Козлітіна змінила позивні на «Авторадіо»
Одеська радіостанція Козлітіна змінила позивні на «Авторадіо»
Нацрада зареєструвала зміну власності компанії.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла зміни до реєстру суб'єктів у сфері медіа щодо радіостанції Feel 102,2 FM, яка змінила власника та позивні. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 22 червня.

Юридичну особу радіостанції ТОВ «ТРО «Радіо-Філ Л.Т.Д.» у березні 2023 року придбав власник радіо «П’ятниця» Денис Козлітін.

Ця радіостанція мовить з 2006 року, її створював Сергій Філіпчук. Однак у 2022 році він продав її Андрію Ставніцеру та Олександру Андросову, які донедавна були власниками «Море ФМ». Нагадаємо, цю радіостанцію, яка має київську частоту, у лютому придбав Денис Козлітін. «На сьогодні власник ТОВ "Телерадіооб’єднання "Радіо-Філ л.т.д." — це ТОВ "Море.ФМ", яка належить мені на 100%»,  зазначив у коментарі «Детектору медіа» Денис Козлітін.

Окрім зміни власності, радіостанція змінила позивні на «Авторадіо».

Також на засіданні Нацрада внесла зміни у реєстр щодо юридичної особи, яка володіє радіостанціями, Дениса Козлітіна. Дочірнє підприємство «Новий обрій» реорганізувалось у ТОВ.

Нагадаємо,  Денис Козлітін розширює мережу своєї радіостанції під брендом «Авторадіо». Планується створення сейлз-хаусу та спільний продаж реклами на «П’ятниці» та «Авторадіо». У другому півріччі Козлітін планує розширення активу: «У пріоритеті — Львів». Однак, за його словами, зараз вартість компаній із ліцензіями у Львові, які пропонують на ринку, завищена.

Ілюстрація: «Авторадіо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY