Денис Козлітін придбав радіостанцію у Кропивницькому та хоче й надалі розширювати мережу «Авторадіо»

Денис Козлітін придбав радіостанцію у Кропивницькому та хоче й надалі розширювати мережу «Авторадіо»

21 Грудня 2023
1873
21 Грудня 2023
14:05

Денис Козлітін придбав радіостанцію у Кропивницькому та хоче й надалі розширювати мережу «Авторадіо»

1873
Регулятор вніс зміни в реєстр щодо реорганізації компанії.
Денис Козлітін придбав радіостанцію у Кропивницькому та хоче й надалі розширювати мережу «Авторадіо»
Денис Козлітін придбав радіостанцію у Кропивницькому та хоче й надалі розширювати мережу «Авторадіо»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла зміни в реєстр щодо власності та логотипу  Кропивницької радіостанції «Радіо TTV» (юридична особа  ТОВ «Радіо ТТВ»). Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 21 грудня.

«Радіо TTV» змінило логотип на «Автор радіо». Власником компанії став Денис Козлітін, якому також належить радіостанція «П’ятниця».

У коментарі «Детектору медіа» Денис Козлітін розповів, що  впродовж 3-4 днів планує запустити сигнал «Авторадіо» на частоті у Кропивницькому. У планах розширення мережі радіостанції, тому ще одна його компанія — ТОВ «Море ФМ» (їй належить частота в Києві) — бере участь у конкурсах на частоти в Сумах, Чернігові та Житомирі. Готується заявка на участь у конкурсі в Запоріжжі.

Також на цьому засіданні Національна рада внесла зміни до реєстру через реорганізацію компанії. Денис Козлітін розповів, що реорганізація проведена для того, щоб структурувати управління новою мережею. Адже «Авторадіо» має кілька юридичних осіб і ліцензії на мовлення в Києві, Одесі, Дніпрі та Харкові. «Ми подали усі документи до Нацради, відповідно до нового закону "Про медіа". Ліцензія разом з усіма обов’язками у разі  затвердження регулятора перейде до ТОВ "Авторадіо Україна"», — сказав він. Денис Козлітін звертає увагу, що в Цивільному кодексі (стаття 104) передбачені підстави для організації компанії. «Юридична особа припиняється в результаті реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення) або ліквідації. У разі реорганізації юридичних осіб майно, права та обов’язки переходять до правонаступників», — ідеться в кодексі.

Також Денис Козлітін повідомив, що  на цей момент продавати радіостанцію «Авторадіо» він не планує, тому що поки що на неї немає покупців: «Під час війни радіо ніхто не купує. І у найближчі півтора року не бачу такої перспективи. Тому зараз ми масштабуємо та розвиваємо нашу мережу».

Голова Нацради Ольга Герасим’юк повідомила, що за відповідні зміни структури компанія сплатила до бюджету 238 тисяч гривень.

Нагадаємо,  у березні 2023 року власник радіо «П’ятниця» Денис Козлітін купив одеську  радіостанцію ТОВ «Телерадіооб’єднання «Радіо-Філ л.т.д.» («Філ радіо»), яка мовить на частоті 102,2 FM. Ця радіостанція мовить з 2006 року, її створював Сергій Філіпчук. Однак у 2022 році він продав її Андрію Ставніцеру та Олександру Андросову, які донедавна були власниками «Море ФМ». Нагадаємо, цю радіостанцію, яка має київську частоту, у лютому придбав Денис Козлітін.

Планується створення сейлз-хаусу та спільний продаж реклами на «П’ятниці» та «Авторадіо». За його словами: «У пріоритеті — Львів». Однак зараз вартість компаній із ліцензіями у Львові, які пропонують на ринку, завищена.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1873
Читайте також
16.02.2023 12:37
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 164
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду