Телеканал «1+1 Україна» розпочне мовлення з 24 грудня

Телеканал «1+1 Україна» розпочне мовлення з 24 грудня

23 Грудня 2022
11022
23 Грудня 2022
11:06

Телеканал «1+1 Україна» розпочне мовлення з 24 грудня

11022
Телеканал матиме максимально широке покриття по всій країні, включаючи тимчасово окуповані території.
Телеканал «1+1 Україна» розпочне мовлення з 24 грудня
Телеканал «1+1 Україна» розпочне мовлення з 24 грудня

У  суботу, 24 грудня, розпочне мовлення телеканал «1+1 Україна». Про це повідомляє пресслужба «1+1 media».

«1+1 Україна» буде доступний на всіх ОТТ-платформах (Київстар ТБ, MEGOGO, SWEET TV та інші), у мережі оператора супутникового мовлення VIASAT, в кабельних мережах та в цифровому ефірі Т2. Медіагрупа повідомляє, що канал стане доступним для всіх українців і матиме максимально широке покриття по всій країні, включаючи тимчасово окуповані території. 

В етері транслюватиметься ранкове шоу «Сніданок з 1+1», ТСН. Тиждень з Аллою Мазур, серія інтервʼю з впливовими людьми країни у «VIP з Наталією Мосейчук», проєкт про життя відомих людей та героїв сучасності «ЖВЛ», кінохіти від провідних голлівудських студій, фільми та серіали як українського, так і міжнародного, зокрема, турецького виробництва. Крім цього, у програмній сітці телеканалу будуть розважальні оригінальні програми, токшоу, гумор від Студії «Квартал 95» та спецпроєкти, про які стане відомо згодом.

Першими в етері «1+1 Україна» відбудуться важливі святкові прем’єри – музичний різдвяний вечір «Ти не один» покажуть 25 грудня о 21:00, а випуск різдвяного «Вечірнього кварталу» – 24 грудня о 20:00.

Ведучі телеканалу «1+1 Україна» – Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко, Віра Кекелія, Валентина Хамайко, Олександр Попов.

«"Телеканал 1+1"  завжди був поруч і підтримував українців у найважливіші історичні моменти нашої країни, ми проживали все разом з Вами. Тому ми впевнені, що проєкти, які транслюватимуться в етері "1+1 Україна", як і раніше, знайдуть великий відгук глядачів. Адже зараз, в період повномасштабного вторгнення, особливо важливо забезпечувати глядачів не лише потужним інформаційним мовленням, а й надавати доступ до актуального художнього й розважального контенту, який допомагатиме знаходити натхнення та сили для боротьби», прокоментував Максим Кривицький, керівник телевізійного бізнесу «1+1 media» та генеральний продюсер «1+1».

«1+1 media» наголошує, що для того, аби «1+1 Україна» з'явився у переліку каналів телевізора/приймача мережі цифрового ефіру Т2, необхідно запустити сканування телеканалів на телевізорі чи телевізійному приймачі. Детальна інструкція щодо налаштування прийому телеканалу в Т2 знаходиться за посиланням.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензії «1+1 International» (юридична особа — ТОВ «ТРК "Студія 1+1"») та ICTV Ukraine (юридична особа — ТОВ «Міжнародна комерційна ТРК») у зв’язку зі зміною логотипу та програмної концепції. «1+1 International» став «1+1 Україна», а ICTV Ukraine — ICTV2. Канали з оновленими ліцензіями фактично стануть дублерами «1+1» та ICTV, які залучені до виробництва марафону.

22 грудня Нацрада видала телеканалам «1+1 Україна» та ICTV2 дозвіл на тимчасове мовлення у період дії воєнного стану в Україні. Телеканали мовитимуть на  вільних місцях у мультиплексі «Зеонбуду» МХ-2. Термін дії дозволу — один рік.

Колаж:  «1+1 media» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11022
Читайте також
15.12.2022 15:00
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
7 916
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду