Нацрада переоформила ліцензії ICTV Ukraine та «1+1 International»

Нацрада переоформила ліцензії ICTV Ukraine та «1+1 International»

15 Грудня 2022
2733
15 Грудня 2022
14:04

Нацрада переоформила ліцензії ICTV Ukraine та «1+1 International»

2733
Канали з оновленими ліцензіями фактично стануть дублерами ICTV та «1+1», які залучені до виробництва марафону.
Нацрада переоформила ліцензії ICTV Ukraine та «1+1 International»
Нацрада переоформила ліцензії ICTV Ukraine та «1+1 International»

У четвер, 15 грудня, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензії ICTV Ukraine (юридична особа — ТОВ «Міжнародна комерційна ТРК») та «1+1 International» (юридична особа — ТОВ «ТРК "Студія 1+1"») у зв’язку зі зміною логотипу та програмної концепції. Таке рішення регулятор ухвалив на своєму засіданні.

ICTV Ukraine став ICTV2, а «1+1 International» — «1+1 Україна». Як саме змінилась концепція, під час засідання у Нацраді не повідомили. За інформацією «Детектора медіа», внаслідок цього супутникові канали стали дублерами топових каналів медіагруп.

У пресслужбі ICTV зазначили, що на їхньому оновленому каналі виходитимуть серіали, шоу та повнометражні фільми, але команда новин та суспільно-важливих програм Starlight Media продовжить щоденну роботу на інформаційному фронті та транслюватиме марафон «Єдині новини» на телеканалі ICTV.

«Цей канал збере улюблені програми та кіносеріальні продукти для аудиторії та стане ще одним якісним рішенням для наших партнерів, з якими ми працюємо заради відновлення», — сказав Олександр Богуцький, CEO Starlight Media.

За інформацією пресслужби «1+1 media», програмна сітка телеканалу «1+1 Україна» складатиметься з телевізійних продуктів групи, зокрема проєктів «Сніданок з 1+1», ЖВЛ тощо. Також глядачі матимуть змогу дивитися на телеканалі серіали, зокрема українські та турецькі, світові кінохіти від мейджорських студій та багато іншого контенту.

В «1+1 media» інформують, що такі зміни зумовлені реаліями повномасштабної війни та викликами, з якими стикається медіасфера в умовах воєнного часу. Своєю чергою «1+1 media» діє відповідно до чинного законодавства України. 

Флагманський телеканал групи «1+1» й надалі спільно з командами ТCН та інших структурних підрозділів забезпечуватиме мовлення свого слоту в межах телемарафону «Єдині новини».

Незабаром читайте на «Детекторі медіа» матеріал про ці зміни.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2733
Читайте також
12.01.2023 14:01
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду