На «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нового сезону токшоу «Говорить вся країна»

На «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нового сезону токшоу «Говорить вся країна»

8 Серпня 2023
1486
8 Серпня 2023
23:44

На «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нового сезону токшоу «Говорить вся країна»

1486
Новий сезон покаже на прикладі реальних історій, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації.
На «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нового сезону токшоу «Говорить вся країна»
На «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нового сезону токшоу «Говорить вся країна»

 28 серпня о 19:30 на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нового сезону суспільно важливого токшоу «Говорить вся країна», яке має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. Про це пресрелізом повідомила пресслужба телеканалу.

Новий сезон проєкту покаже на прикладі реальних історій, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації, йдеться у пресрелізі.

Зазначається, що буде представлено невигадані історії, у яких героям довелося зіткнутися з несправедливістю, ударами долі, криміналом та іншими випробуваннями, коли доводиться захищати власні права.

«В новому сезоні є історії, які виходять на міжнародний рівень. До прикладу, в одній з програм ми будемо розбиратися, чому німецькі соцслужби вилучили дітей у мами-українки. Що цікаво, така історія відбулася не в однієї мами, і це схоже на якусь змову чи навіть схему. В такого роду програмах ми робимо велику ставку на просвітницьку функцію. Нам важливо, розповідаючи історію, не просто шокувати глядача фактами, а й роз’яснити і навіть навчити, як не потрапити в халепу. Якщо після перегляду «Говорить вся країна» хоча б одна людина зможе вирішити свої проблеми або не потрапить в біду — це вже успіх», — каже продюсерка проєкту Євгенія Федічкіна.

Ведучий токшоу Олексій Суханов додає: «Дуже радію, що скоро "Говорить вся країна" знову буде в ефірі, адже це той проєкт, який покликаний підтримувати українців у такі непрості часи. В новому сезоні телеглядачі побачать дуже багато історій як дуже радісних, в яких об’єднуються родини, знаходяться давно втрачені зв’язки, так і соціально корисних, які можуть навчити телеглядачів не потрапляти у скрутне становище та відстоювати свої права. Наша редакторська група за усі роки роботи не бачила стільки історій та благань про допомогу, як за останні кілька місяців. Ніхто з експертів не може пояснити, чому майже кожна історія — резонанс. Але ми маємо робити такі програми. Звісно, дотримуючись усіх норм і закону, і моралі. Бо для нас найважливіше — це психологічний стан героїв».

Пресслужба також нагадує, що кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону токшоу на «1+1 Україна». 

«Для того, щоби ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” — віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу», — йдеться у повідомленні.

Посилання на збір історій: https://gvk.1plus1.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1486
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду