detector.media
23.12.2022 11:06
Телеканал «1+1 Україна» розпочне мовлення з 24 грудня
Телеканал «1+1 Україна» розпочне мовлення з 24 грудня
Телеканал матиме максимально широке покриття по всій країні, включаючи тимчасово окуповані території.

У  суботу, 24 грудня, розпочне мовлення телеканал «1+1 Україна». Про це повідомляє пресслужба «1+1 media».

«1+1 Україна» буде доступний на всіх ОТТ-платформах (Київстар ТБ, MEGOGO, SWEET TV та інші), у мережі оператора супутникового мовлення VIASAT, в кабельних мережах та в цифровому ефірі Т2. Медіагрупа повідомляє, що канал стане доступним для всіх українців і матиме максимально широке покриття по всій країні, включаючи тимчасово окуповані території. 

В етері транслюватиметься ранкове шоу «Сніданок з 1+1», ТСН. Тиждень з Аллою Мазур, серія інтервʼю з впливовими людьми країни у «VIP з Наталією Мосейчук», проєкт про життя відомих людей та героїв сучасності «ЖВЛ», кінохіти від провідних голлівудських студій, фільми та серіали як українського, так і міжнародного, зокрема, турецького виробництва. Крім цього, у програмній сітці телеканалу будуть розважальні оригінальні програми, токшоу, гумор від Студії «Квартал 95» та спецпроєкти, про які стане відомо згодом.

Першими в етері «1+1 Україна» відбудуться важливі святкові прем’єри – музичний різдвяний вечір «Ти не один» покажуть 25 грудня о 21:00, а випуск різдвяного «Вечірнього кварталу» – 24 грудня о 20:00.

Ведучі телеканалу «1+1 Україна» – Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко, Віра Кекелія, Валентина Хамайко, Олександр Попов.

«"Телеканал 1+1"  завжди був поруч і підтримував українців у найважливіші історичні моменти нашої країни, ми проживали все разом з Вами. Тому ми впевнені, що проєкти, які транслюватимуться в етері "1+1 Україна", як і раніше, знайдуть великий відгук глядачів. Адже зараз, в період повномасштабного вторгнення, особливо важливо забезпечувати глядачів не лише потужним інформаційним мовленням, а й надавати доступ до актуального художнього й розважального контенту, який допомагатиме знаходити натхнення та сили для боротьби», прокоментував Максим Кривицький, керівник телевізійного бізнесу «1+1 media» та генеральний продюсер «1+1».

«1+1 media» наголошує, що для того, аби «1+1 Україна» з'явився у переліку каналів телевізора/приймача мережі цифрового ефіру Т2, необхідно запустити сканування телеканалів на телевізорі чи телевізійному приймачі. Детальна інструкція щодо налаштування прийому телеканалу в Т2 знаходиться за посиланням.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензії «1+1 International» (юридична особа — ТОВ «ТРК "Студія 1+1"») та ICTV Ukraine (юридична особа — ТОВ «Міжнародна комерційна ТРК») у зв’язку зі зміною логотипу та програмної концепції. «1+1 International» став «1+1 Україна», а ICTV Ukraine — ICTV2. Канали з оновленими ліцензіями фактично стануть дублерами «1+1» та ICTV, які залучені до виробництва марафону.

22 грудня Нацрада видала телеканалам «1+1 Україна» та ICTV2 дозвіл на тимчасове мовлення у період дії воєнного стану в Україні. Телеканали мовитимуть на  вільних місцях у мультиплексі «Зеонбуду» МХ-2. Термін дії дозволу — один рік.

Колаж:  «1+1 media» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY