New Media Partners. НВ та УП об’єднали відділи продажів

New Media Partners. НВ та УП об’єднали відділи продажів

5 Листопада 2021
2310
5 Листопада 2021
09:21

New Media Partners. НВ та УП об’єднали відділи продажів

2310
Власником обох видань є гендиректор інвесткомпанії Dragon Capital Томаш Фіала. Раніше він допускав синергію двох видань у продажі реклами.
New Media Partners. НВ та УП об’єднали відділи продажів
New Media Partners. НВ та УП об’єднали відділи продажів

У четвер, 4 листопада, медіагрупа НВ та «Українська правда» (УП) оголосили про створення спільного відділу продажів, який буде працювати під назвою New Media Partners. Про це повідомляє репортер «Детектора медіа», який відвідав презентацію.

Власником обох видань є гендиректор інвесткомпанії Dragon Capital Томаш Фіала. Інші медіа Фіали – видання «Мінфін» та Finance.ua – до такої колаборації не приєдналися. 

Об’єднаний відділ продажів буде посилено відділом інноваційних спецпроєктів, який буде займатися нестандартними завданнями. Наприклад, розробляти складну інфографіку. Також рекламодавці зможуть зекономити час на замовлення реклами на майданчиках обох медіабрендів, оскільки будуть спілкуватися з одним менеджером з продажів, а не з двома.

У групу видань НВ входять паперовий журнал, сайт з частково платним доступом через пейвол, всеукраїнська розмовна радіостанція, подкаст-платформа та офлайнові заходи. За словами очільника проєкту НВ Віталія Сича, зараз бренд активно заходить у регіони, в першу чергу на ринки локальних новин великих міст.

«Українська правда» – одне з найстаріших та найпопулярніших онлайн-видань країни. Під парасольковим брендом УП також працюють тематичні сайти: Економічна правда, Життя, Історична правда, Європейська правда та інші. У 2020 році УП запустила платний клуб читачів, один з найбільших на сьогодні в медіа.

Віталій Сич заявив, що унікальна місячна аудиторія кожного з брендів становить близько 7 млн відвідувачів, аудиторії видань перетинаються на 40%.

Нагадаємо, 26 травня 2021 року генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала став власником «Української правди». Він отримав 100% корпоративних прав на видання. Фіала уклав із редакторкою-засновницею «Української правди» Оленою Притулою угоду, за якою усі активи УП переходять до групи компаній Dragon Capital. Притула й надалі виконуватиме роль редакторки-засновниці. 

Головна редакторка УП Севгіль Мусаєва та Фіала того ж дня підписали редакційну угоду. Сторони домовилися, що редакційна політика видання та підходи до роботи залишаться без змін. Редакція НВ продовжила свою роботу незалежно від редакції «Української правди». Редакторка-засновниця «Української правди» Олена Притула вважає, що продаж видання Томашу Фіалі лише посилить потенціал редакції.

Інвестиційній компанії Dragon Capital належать журнал НВ, сайт і «Радіо НВ». Томаш Фіала інвестував у НВ понад 10 мільйонів доларів. 11 січня 2021 року Dragon Capital через фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund LP завершила купівлю контрольного пакету акцій компанії Treeum, яка володіє виданнями «Мінфін» та Finance.ua.

Фото: «Українська правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2310
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду