Сайт НВ вже п'ять днів зазнає хакерських атак – Віталій Сич

Сайт НВ вже п'ять днів зазнає хакерських атак – Віталій Сич

11 Березня 2022
1123
11 Березня 2022
21:37

Сайт НВ вже п'ять днів зазнає хакерських атак – Віталій Сич

1123
«Ми будемо і далі інформувати і підтримувати українців – на сайті та на Радіо НВ», – зазначив головний редактор.
Сайт НВ вже п'ять днів зазнає хакерських атак – Віталій Сич
Сайт НВ вже п'ять днів зазнає хакерських атак – Віталій Сич

Сайт НВ вже п'ять днів зазнає хакерських атак. Про це у своєму дописі на фейсбуку повідомив головний редактор видання Віталій Сич.

«Сьогодні представник США у Раді Безпеки ООН під час свого виступу згадала НВ як приклад журналістів, які інформують світ про події в Україні, незважаючи на небезпеку. [...] Я радий, що ми змогли зробити бодай такий внесок в інформування українців і світу про звірства росіян в Україні. І радий, що росіяни теж оцінили нашу роботу. Останні п‘ять днів вони ddos-ять наш сайт, відправляючи по 200 тис запитів на секунду. Але він все ще працює і буде працювати. Ми будемо і далі інформувати і підтримувати українців – на сайті та на Радіо НВ»зазначив головний редактор.

Як розповів Віталій Сич, журналісти НВ продовжують роботу у небезпечних умовах: «Сьогодні до моєї колеги Ані Мороз, мого зама, яка керує журналом НВ, на подвір‘я у Київській області прилетів снаряд. У трьох метрах від входу, прилетів, але не вибухнув. Іншому колезі журналісту Івану Верстюку пощастило менше – теж сьогодні снаряд влучив у балкон його квартири на Борщагівці у Києві. Він залишивися живий і здоровий, зараз переїздить на іншу квартиру».

Вперше про хакерську атаку на сайт НВ стало відомо 3 березня.

Нагадаємо, у серпні 2021-го журнал НВ випустив перше друковане число українською мовою.

У листопаді розпочала роботу англомовна версія сайту НВ. 

Нещодавно редакція НВ відкрила вільний доступ до всіх матеріалів сайту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1123
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду