Oll.tv запустив нову платформу для всіх пристроїв

Oll.tv запустив нову платформу для всіх пристроїв

20 Вересня 2021
1993
20 Вересня 2021
14:00

Oll.tv запустив нову платформу для всіх пристроїв

1993
Відтепер у Smart TV, Android TV, смартфонах, планшетах і на сайті сервіс виглядатиме однаково.
Oll.tv запустив нову платформу для всіх пристроїв
Oll.tv запустив нову платформу для всіх пристроїв

Стримінговий сервіс Oll.tv оголосив про запуск нової платформи і генеральне оновлення на всіх основних пристроях – Smart TV, Android TV, смартфонах, планшетах і на сайті, про що повідомила пресслужба.

«Перевага нової платформи в тому, що тепер інтерфейси і досвід користувача на всіх платформах абсолютно симетричні. Якщо до цього Oll.tv на телевізорі, на сайті і в мобільному телефоні були трьома різними додатками з різним зовнішнім виглядом, різною логікою поведінки, різними місцями знаходження контенту, способами його опису, то зараз це єдина система. І людина, переходячи з одного пристрою на інший, не губиться. А за красивими і зручними інтерфейсами лежить багато технічних потужностей, оскільки паралельно з редизайном ми посилили інфраструктуру сервісу», – розповів директор з контенту і досвіду користувача Oll.tv Віталій Чирков.

На платформі з'явились нові розділи. Наприклад, розділ «Моє», який дозволить нна будь-якому пристрої відкласти вибрані фільми, серіали, шоу та канали і подивитися в зручний час. Також тепер на будь-якому пристрої можна додивитися фільм або серіал, почавши саме з того місця, на якому зупинився раніше.

«Ми суттєво змінили нашу контентну політику, ексклюзивно отримали кращі світові серіали від «Амедіатеки», у нас тісна співпраця з IVI – їх бібліотека всередині наших пакетів. Ми запустили власне виробництво якісного контенту – вже в грудні вийде наш перший Original серіал «Зломовчання» з Ксенією Мішиною в головній ролі», – додав Чирков.

Раніше повідомлялось, що кінокомпанія Star Media спільно з зарубіжними партнерами вироблятиме серіал, який стане екранізацією книги-бестселера хорватського письменника і журналіста Драго Хедлі з трилогії Slavonian Trilogy. Партнером та інвестором, який матиме ексклюзивні права на цей проєкт в Україні став ОТТ-сервіс «Медіа Групи Україна» Оll.tv.

Фото: пресслужба

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1993
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду