Oll.tv сподівається відбити вартість свого першого originals за перші три місяці після запуску прем’єри

Oll.tv сподівається відбити вартість свого першого originals за перші три місяці після запуску прем’єри

19 Жовтня 2021
2204
19 Жовтня 2021
15:19

Oll.tv сподівається відбити вартість свого першого originals за перші три місяці після запуску прем’єри

2204
Серіал «Зломовчання» вийде на Oll.tv у грудні 2021 року.
Oll.tv сподівається відбити вартість свого першого originals за перші три місяці після запуску прем’єри
Oll.tv сподівається відбити вартість свого першого originals за перші три місяці після запуску прем’єри

Очільник напряму виробництва originals Дмитро Кіцай в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив, що серіал буде доступний користувачам oll.tv без додаткової оплати.

«Плануємо викласти перші дві серії в один день у середині грудня, а потім щотижня додавати по новій серії. Це наш перший проєкт, ми експериментуватимемо й надалі будемо тестувати різні моделі публікації. Зараз більшість продуктів на наший платформі викладається саме щотижнево — одночасно зі світовими релізами, і поки що ми не хочемо змінювати патерни для користувачів», – розказав Кіцай.

За його словами, платформа сподівається на те, що вартість серіалу вдасться відбити за перші три місяці. Однак наголошує, що це для компанії експеримент. Як вже повідомляв «Детектор медіа», бюджет серіалу 250 тисяч євро за епізод.

Цей серіал знімається у партнерстві з хорватським продакшином і внесок Oll.tv не є мажоритарним. Однак саме платформі належать усі права на території України. Дистриб’ютором стрічки буде німецька Beta Film. Про пошук партнерів для реалізації першого оригінального серіалу Oll.tv Дмитро Кіцай розповідає так:

«Усі знайшли одне одного на кіноринку в Дубровнику. Згодом була написана українська частина історії. Але це історія про те, що українці вимушені їхати на заробітки в інші країни, інколи ігноруючи небезпеки. Ми розказуємо, чому вони на це зважуються, як вони живуть тут і яка доля на них чекає там. Це не надто популярна історія на поверхні, але вона резонує зсередини. Тому що майже в кожній сім’ї є людина, яка була або хоче поїхати на заробітки. Ми почали розробляти історію і з’ясували, що за період із 1991 по 2017 роки 260 тисяч людей опинилися в рабстві в тій чи іншій формі. І це лише ті випадки, які офіційно зареєстровані. Насправді масштаб цього жаху набагато більший — і це неймовірно, і про це не можна мовчати».

Нагадаємо, «Зломовчання» виробляє Star Media спільно з хорватським продакшином. Серіал є екранізацією книги-бестселера хорватського письменника і журналіста Драго Хедлі з трилогії Slavonian Trilogy. Історія заснована на реальних подіях, і розповідає про бізнес, пов'язаний з торгівлею людьми у Східній Європі. Дія відбувається у наші дні у Хорватії та в Україні. Головні герої – українська меценатка Ольга, у якої зникає племінниця, а також детектив Володимир і репортер Стрибор з Хорватії. 

Роль Ольги виконає українська актриса Ксенія Мішина («Кріпосна», «Маркус», «У неділю рано зілля копала»), Стрибор - хорватський актор Горан Богдан («Father», «Fargo», «The Last Panthers»), Володимира – Дарко Мілас («Golden Palace»). Режисер картини, Далібор Матаніч, який знімав хорватський серіал «The Paper» (Netflix). Сценарій написав Мар'ян Алчевський (автор серіалу «Success» для HBO Europe).

Фото надане пресслужбою oll.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2204
Читайте також
17.02.2022 11:32
«Детектор медіа»
2 590
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду