detector.media
19.10.2021 16:35
Оll.tv планує до 2025 року вийти на рівень 12 прем’єр на рік
Оll.tv планує до 2025 року вийти на рівень 12 прем’єр на рік
Дмитро Кіцай: Oll.tv зацікавлений у пошуку нових ідей та авторів і очікує від них «історій, які ще не відрефлексовані в українському суспільстві».

Керівник напрямку виробництва Oll.tv Дмитро Кіцай в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив про розробку 40 нових проєктів різних жанрів, також до 2025-2026 року має бути досягнута планка у 12 прем’єр на рік.

За його словами, деякі з 40 проєктів поки на рівні ідеї, концепту або розробки сценарію.

«Звісно, левова частка цих проєктів не доживе навіть до написання сезону та виробництва – ми дуже вимогливі до якості історії… Все має бути поступово, і, думаю, до 2025-2026 року ми маємо вийти на 12 прем’єр на рік», – каже Кіцай.

Зараз Oll.tv зацікавлений у пошуку нових ідей та авторів і очікує від них «історій, які ще не відрефлексовані в українському суспільстві».

«Козацтво, радянська історія, ОУН-УПА, корупція тощо. Ми як платформа хочемо проговорити ці теми й показати їх глядачу без моралізаторства. Гострота теми полягає у різних поглядах на подію, де суспільство ще не сформувало єдину позицію. А таких подій в українській історії багато», – зауважив він.

Додамо, що перший originals Oll.tv, серіал «Зломовчання» вийде у грудні 2021 року. Сервіс сподівається відбити його вартість за перші три місяці після прем’єри.

Фото: StarLightMedia/Dmytro Kitsay/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY