Sweet.tv зніматиме оригінальний стендап українською мовою

Sweet.tv зніматиме оригінальний стендап українською мовою

24 Вересня 2021
2117
24 Вересня 2021
14:02

Sweet.tv зніматиме оригінальний стендап українською мовою

2117
Компанія запевняє, що це перший подібний проєкт, створений спеціально для української стримінгової платформи.
Sweet.tv зніматиме оригінальний стендап українською мовою
Sweet.tv зніматиме оригінальний стендап українською мовою

Національний онлайн-кінотеатр Sweet.tv зніматиме стендап-концерт із коміком Андрієм Щегелем. Про це повідомляє пресслужба компанії.

За підтримки сервісу стендап-комік Андрій Щегель вирушає в тур, під час якого відвідає 20 міст зі своїм концертом українською мовою. Назва концерту «Національно-визвольний сольник». Невдовзі «сольник» з’явиться в кінозаці Sweet.tv та буде доступний всім абонентам сервісу в межах тарифу без доплат.

Андрій Щегель каже, що «Національно-визвольний сольник»  це його перший концерт українською мовою.

«Український стендап зараз переживає етап великого підйому. Проте він, на диво, майже не звучить українською мовою, тож наша мета — популяризувати українську мову в комедії XXI століття. — зазначає Олександр Резунов, директор Sweet.tv. — Ми намагаємося підтримувати талановитих українців і допомагати їм створювати якісний контент. Надалі на наших абонентів чекає ще більше цікавих, оригінальних прем’єр».

Нагадаємо, ОТТ-платформа Sweet.tv запустила локальну дистрибуцію. Відтепер продаж передплат сервісу буде відкрито в усіх національних торгових мережах: Comfy, Foxtrot, Eldorado, «Епіцентр», Rozetka, «Алло» тощо.

Компанія вийшла на ринок у 2017 році. На платформі представлені 260+ телеканалів, зокрема в HD та 4K. Є функція керування прямим ефіром телебачення: пауза, перемотка та запис до 7 діб. Абонентам доступний кінозал без реклами: 10 000+ фільмів без додаткових оплат, серіали та мультфільми для дітей будь-якого віку та всієї родини.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2117
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду