Остап Дроздов вестиме святковий концерт на 4 каналі

Остап Дроздов вестиме святковий концерт на 4 каналі

13 Жовтня 2021
4066
13 Жовтня 2021
21:05

Остап Дроздов вестиме святковий концерт на 4 каналі

4066
14 жовтня на каналі буде марафон, який об’єднає чотири свята.
Остап Дроздов вестиме святковий концерт на 4 каналі
Остап Дроздов вестиме святковий концерт на 4 каналі

Ведучий токшоу «Прямим текстом» Остап Дроздов вестиме святковий концерт «Пісні війни» на 4 каналі, що відбудеться о 21:00 14 жовтня. Про це йдеться в повідомленні пресслужби каналу.

14 жовтня з нагоди чотирьох свят — Дня українського козацтва, Дня захисників і захисниць, Покрови та Дня Української повстанської армії — 4 канал матиме спеціальний ефір. Про кожне свято журналісти каналу підготували мініфільми. Глядачам покажуть наживо марші захисників (10:00) та УПА (12:00), репортажі зі святкових служб у церквах різних конфесій, козацькі забави просто неба тощо.

Святковий концерт «Пісні війни» триватиме з 21:00 до 22:30, а після нього покажуть фільм про жінок у Національній гвардії.

Нагадаємо, ведучий 4 каналу Остап Дроздов в авторській програмі «Прямим текстом» назвав глядачів підсанкційних каналів «112 Україна», ZIK та NewsOne «дрібними амебами», «інфузоріями туфельками», «одноклітинними», «дрімучими неадекватними людьми», а глядачку, яка жалілась на закриття «каналів Медведчука» в ефірі каналу «Наш» – «старою дурною бабою». За це йому оголосила публічний осуд Комісія з журналістської етики, а 4 канал оштрафувала Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Співвласниками 4 каналу є колишній народний депутат Дмитро Добродомов та його соратник по партії «Народний контроль» Андрій Мисик. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4066
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду