detector.media
12.03.2021 17:09
Дроздов звинуватив Луценка в крадіжці назви його програми
Дроздов звинуватив Луценка в крадіжці назви його програми
На 5-му кажуть, що назви проєктів різні.

Ведучий Остап Дроздов звинуватив колишнього генерального прокурора Юрія Луценка в крадіжці назви його авторської програми «Прямим текстом». Про це журналіст написав 12 березня в Facebook.

 «Ні ума, ні фантазії. Стибрити, скомуніздити чужу назву чужої програми – це треба було постаратися. 15 років я виходжу в етер із авторською програмою "Прямим текстом", а зараз ця програма з такою назвою виходить на 4 канал – але декому, вочевидь, очі засліпило, мозги відшибло, порядність паралізувало, елементарну етику відняло», – сказав він.

Програма Дроздова «Прямим текстом» виходить на 4 каналі. Прем’єра політичного ток-шоу «Прямим текстом з Юрієм Луценком» відбулася 11 березня на 5 каналі.

Шефредакторка 5 каналу Ірина Герасимова вважає, що в цій ситуації немає що коментувати. «У нас у четвер вийшов перший ефір програми "Прямим текстом з Юрієм Луценком". І такої назви на інших канал не існує», – сказала вона «Детектору медіа».

«Детектор медіа» звернувся по коментра до прессекретарки Луценка Лариси Сарган. 

Нагадаємо, 27 травня 2020 року колишній ведучий телеканалу ZIK Остап Дроздов повідомив про запуск на 4 каналі своєї авторської суб’єктивно-аналітичної програми «Прямим текстом» та проєкту в форматі інтерв’ю Drozdov.

28 лютого 2021 року керівник 5 каналу Володимир Мжельський повідомив, що телеканал з березня співпрацюватиме з експолітиком, колишнім генпрокурором Юрієм Луценком. У межах проєкту колишній генпрокурор разом з гостями робитиме прогнози розвитку подій, аналізуватиме помилок влади, представлятиме альтернативне вирішення проблем України тощо. 11 березня канал показав прем’єру політичного ток-шоу «Прямим текстом з Юрієм Луценком». 

Фото: Остап Дроздов / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY