Discovery запускає нові проєкти до Олімпіади у Токіо

Discovery запускає нові проєкти до Олімпіади у Токіо

14 Квітня 2021
1730
14 Квітня 2021
11:23

Discovery запускає нові проєкти до Олімпіади у Токіо

1730
Нові формати компанія вирішила запустити за 100 днів до старту Олімпіади.
Discovery запускає нові проєкти до Олімпіади у Токіо
Discovery запускає нові проєкти до Олімпіади у Токіо

Discovery запускає нові  формати до Олімпійських ігор у Токіо. Про це повідомляє пресслужба.

Олімпійські ігри Токіо-2020 можна буде дивитись на discovery+ у Данії, Фінляндії, Італії, Нідерландах, Норвегії, Швеції, Іспанії та Великобританії. На всіх інших європейських ринках, крім Росії, Олімпійські ігри Токіо 2020 будуть доступні на Eurosport.

14 квітня на Eurosport1 відбудеться ніч олімпійських програм, яка розпочнеться прем'єрою нових шоу.

У шоу Head to Head двоє експертів Eurosport, аналізуватимуть та порівнюватимуть  найвизначніших спортсменів олімпійської ери. Восьмисерійний серіал починається 14 квітня з розповіді про Усейна Болта та Карла Льюїса, а потім Марка Спітца та Майкла Фелпса. У наступних серіях експерти порівняють зірок тенісу Стеффі Граф та Серену Вільямс, бігунів середньої дистанції Мо Фараха та Хайле Гебселассі, а також жінок-семиборців Джекі Джойнер-Керсі та Джессіку Енніс-Хілл.

Також у цей день стартує серіал «Олімпійські історії» Перший епізод Big in Japan про Японію 1964 року і те, як відбувалися так звані «ідеальні ігри». У майбутніх серіях будуть представлені ексклюзивні інтерв'ю із легкоатлетом Беном Джонсоном, а також спортсменами, які подолали бар'єри у своєму прагненні взяти участь в Олімпійських іграх.

Прем’єра третього нового формату «Основні олімпійські історії», представленого Bridgestone, відбудеться 18 травня. Шоу має на меті розповісти про легендарних спортсменів Олімпійських ігор: від Майкла Фелпса до Доун Фрейзер, від Мухаммеда Алі до Наді Команечі

Також для глядачів Discovery буде презентовано новий олімпійський гімн в ефірі. Гімн записав  композитор Стівен Прайс разом із Лондонським симфонічним оркестром

Гімн супроводжуватиме Олімпіаду у Токіо-2020, а також  майбутні Зимові Олімпійські ігри у Пекіні 2022 та Олімпійські ігри у Парижі 2024.

Нагадаємо, на початку грудня 2020 компанія Discovery оголосила про плани запустити новий розважальний стримінговий сервіс Discovery+ в понад 25 країнах. У тому числі, Discovery+ почав працювати для абонентів Megogo: в Україні, Білорусі, Молдові, Литві, Естонії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Казахстані.

Ілюстрація: пресслужба компанії

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1730
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду