detector.media
17.02.2021 12:18
На Oll.tv будуть доступні канали Discovery
На Oll.tv будуть доступні канали Discovery
Discovery відкриває доступ до своїх каналів для абонентів Oll.tv «Медіа Групи Україна».

Про це повідомляє пресслужба Discovery.

У межах угоди абонентам ОТТ-сервісу будуть доступні Discovery Channel, TLC, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD та Animal Planet. На згаданих каналах виходитимуть такі реаліті як  «Золота лихоманка», «Мільярдер під прикриттям», «Прикордонна служба: Європа» (Discovery Channel); «Король кондитерів», «Доктор «Прищик»» та «Віза нареченої. Віза нареченого» (TLC). На телеканалах Eurosport, підписники «Медіа Групи Україна» зможуть побачити: чотири тенісних турніри «Великого шлему», велосипедні гранд-тури, а також цьогорічні Літні Олімпійські ігри із цілодобовою трансляцією 7 днів на тиждень.

«Discovery має довгострокові зобов'язання щодо України, і ми сподіваємося на розширення нашого партнерства тут, на користь наших глядачів», зазначила Катерина Михайлович, директор з дистрибуції та розвитку бізнесу Discovery NEE & Turkey.

Юлія Трибушна, керівниця об’єднаного оператора OLL.TV та Xtra TV, розказала, що контент буде доступний абонентам усіх пакетів Oll.tv,  і навіть у найбільш дешевому, вартістю 109 грн на місяць.

«Ми дуже цінуємо партнерство. Ми віримо, що в такому мінливому світі стійкий успіх можливий лише у співпраці з надійними і передбачуваними партнерами. Саме такими ми вважаємо Discovery Group», - додала Юлія.

Нагадаємо, з 1 січня 2021 року показ каналів Discovery припинив провайдер «Воля». Натомість до його пакетів увійшли пізнавальні канали Viasat і фільмові канали TV1000.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY