До антипіратської ініціативи «Чисте небо» доєднався ще один учасник

До антипіратської ініціативи «Чисте небо» доєднався ще один учасник

28 Вересня 2020
1769
28 Вересня 2020
13:22

До антипіратської ініціативи «Чисте небо» доєднався ще один учасник

1769
Ним стала рекламна мережа з розміщення нативної реклами в інтернеті. «Чисте небо» закликає доєднатись до ініціативи українські продакшни, іноземні телеканали та інших учасників ринку.
До антипіратської ініціативи «Чисте небо» доєднався ще один учасник
До антипіратської ініціативи «Чисте небо» доєднався ще один учасник

17 вересня 2020 року рекламна мережа Recreativ приєдналася до антипіратської ініціативи «Чисте небо» як асоційований учасник. Про це повідомляє пресслужба ініціативи.

Recreativ надає послуги з розміщення та сервісного супроводу нативної реклами товарів в інтернеті для рекламодавців, рекламних агентств і веб-майстрів.

Олександра Соняк, керівник по роботі з партнерами Recreativ, переконана, що ця співпраця захистить бізнес клієнтів від можливих репутаційних і непрямих фінансових втрат: «Наша рекламна мережа та її бізнес-репутація безпосередньо залежать від сайтів-партнерів і, як наслідок, від їхнього контенту. Порушення ними авторських прав ставить під удар нас і наших рекламодавців, серед яких публічні компанії зі світовими іменами».

В'ячеслав Мієнко, керівник ініціативи «Чисте небо», вважає, що розширення членства ініціативи вказує на позитивну тенденцію поступової готовності ринку до роботи з легальним контентом.

Микола Фаєнгольд, заступник керівника ініціативи «Чисте небо», каже, що такі дії рекламної мережі демонструють її рівень відповідальності: «По суті, це гарантія, що гроші рекламодавців не потраплять до піратів і злодіїв, а їх отримають правовласники контенту».

Ініціатива «Чисте небо» закликає  подавати заявки на повне та асоційоване членство українські продакшн-компанії, іноземні телеканали і правовласників, рекламні агентства, провайдерів програмних послуг і всіх, кому не байдужа тема захисту прав інтелектуальної власності, та хто підтримує принципи ініціативи.

Нагадаємо, ініціатива «Чисте небо» створена влітку 2013 року з метою розвитку в уанеті легального аудіо-візуального продукту і боротьби з сайтами, що поширюють в мережі контент з порушенням права інтелектуальної власності. Її засновниками стали чотири найбільші медіагрупи України – «1+1 Медіа», StarLightMedia, «Медіа Група Україна» і Inter Media Group.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1769
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду