«Армія ФМ» здобула частоту в Мелітополі

«Армія ФМ» здобула частоту в Мелітополі

9 Квітня 2020
2034
9 Квітня 2020
11:58

«Армія ФМ» здобула частоту в Мелітополі

2034
9 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визначила переможця конкурсу на частоту 92,3 МГц у Мелітополі Запорізької області для розбудови військово-патріотичного мовлення, оголошеного 9 січня.
«Армія ФМ» здобула частоту в Мелітополі
«Армія ФМ» здобула частоту в Мелітополі

Переможцем конкурсу стала радіостанція Міністерства оборони України «Армія ФМ». Вона була єдиним претендентом. Нацрада визначала переможця без участі представників радіостанції в засіданні.

Члени Нацради пояснили, що цей конкурс не скасували, на відміну від конкурсу на місцеве мовлення, оскільки в ньому брав участь один претендент і він подав заяву про розгляд питання без його участі.

Нагадаємо, 12 грудня 2019 року Нацрада вирішила оголосити три конкурси на 60 ФМ-частот і затвердила конкурсні умови: для розбудови загальнонаціональних і регіональних радіомереж; для розбудови військово-патріотичного мовлення; для розбудови місцевого мовлення.

На конкурс для розбудови військово-патріотичного мовлення Нацрада виставила одну частоту в Мелітополі Запорізької області. Конкурс було офіційно оголошено 3 січня.

Дотепер «Армія ФМ» мала у своєму активі 31 частоту в 10 областях України: 15 – на підставі ліцензій, 16 – на підставі дозволів на тимчасове мовлення. Також «Армія ФМ» ретранслюють кілька місцевих радіостанцій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2034
Читайте також
23.04.2020 12:30
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
1 289
13.12.2019 20:13
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 073
17.10.2019 12:51
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 549
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду