detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
09.04.2020 11:58
«Армія ФМ» здобула частоту в Мелітополі
«Армія ФМ» здобула частоту в Мелітополі
9 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визначила переможця конкурсу на частоту 92,3 МГц у Мелітополі Запорізької області для розбудови військово-патріотичного мовлення, оголошеного 9 січня.

Переможцем конкурсу стала радіостанція Міністерства оборони України «Армія ФМ». Вона була єдиним претендентом. Нацрада визначала переможця без участі представників радіостанції в засіданні.

Члени Нацради пояснили, що цей конкурс не скасували, на відміну від конкурсу на місцеве мовлення, оскільки в ньому брав участь один претендент і він подав заяву про розгляд питання без його участі.

Нагадаємо, 12 грудня 2019 року Нацрада вирішила оголосити три конкурси на 60 ФМ-частот і затвердила конкурсні умови: для розбудови загальнонаціональних і регіональних радіомереж; для розбудови військово-патріотичного мовлення; для розбудови місцевого мовлення.

На конкурс для розбудови військово-патріотичного мовлення Нацрада виставила одну частоту в Мелітополі Запорізької області. Конкурс було офіційно оголошено 3 січня.

Дотепер «Армія ФМ» мала у своєму активі 31 частоту в 10 областях України: 15 – на підставі ліцензій, 16 – на підставі дозволів на тимчасове мовлення. Також «Армія ФМ» ретранслюють кілька місцевих радіостанцій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY