«Армія ФМ» розробила додаток для мобільних телефонів

«Армія ФМ» розробила додаток для мобільних телефонів

5 Липня 2021
2928
5 Липня 2021
13:52

«Армія ФМ» розробила додаток для мобільних телефонів

2928
Тепер радіостанція очікує на виділення коштів для відкриття акаунтів у PlayMarket та AppStore.
«Армія ФМ» розробила додаток для мобільних телефонів
«Армія ФМ» розробила додаток для мобільних телефонів

Радіостанція «Армія ФМ» розробила власний додаток для мобільних телефонів. Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» розказав очільник Центральної телерадіостудії при Міністерстві оборони України Віктор Гром.

«Ще ми розробили додаток і подали заявку на виділення грошей для придбання ліцензійної музики і відкриття акаунтів у PlayMarket та AppStore», – зазначив Віктор.

Нагадаємо, у грудні минулого року була інформація про те, що на PlayMarket з’явився фейковий додаток під брендом «Армія FM», який видає ефір радіо Міністерства оборони Росії «Звезда».

«Це була просто жерсть. Хтось відкрив акаунт (це коштує приблизно 50 доларів) і запустив цей треш. Сподіваємся, що вже найближчим часом наші слухачі зможуть завантажити і встановити оригінальний додаток українського військового радіо», – додав він.

«Армія-ФМ» – державна радіостанція Міністерства оборони України, яка мовить у військово-патріотичному форматі. «Армія ФМ» охоплює тільки Донецьку, Луганську і південь Херсонської області, а також «Армія ФМ» має ліцензію на експериментальне цифрове радіомовлення в Києві. Також мовить у Житомирі, Львові, Запоріжжі, Полтаві, Миколаїві тощо.

Ілюстрація: «Армія ФМ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2928
Читайте також
09.04.2020 11:58
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 056
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду