Христина Бондаренко залишила журналістику

Христина Бондаренко залишила журналістику

1 Липня 2016
3522

Христина Бондаренко залишила журналістику

3522
З 1 липня колишня журналістка «Громадського телебачення» Христина Бондаренко очолила прес-службу Міністерства аграрної політики та продовольства України (МінАПК).
Христина Бондаренко залишила журналістику
Христина Бондаренко залишила журналістику

«Відсьогодні Христина Бондаренко відповідатиме за медіа-комунікації в Міністерстві аграрної політики та продовольства України», - йдеться в повідомленні на сайті міністерства.

«Змінюю все у своєму житті. Йду з професії. Трохи боюся, трохи жалію. Але йду. Як кажуть, не просто спостерігати за тиграми у клітці, а самій у цю клітку зайти», - написала пані Бондаренко на своїй сторінці у Facebook, коментуючи зміну професії.

Пані Бондаренко очолила прес-службу відомства на запрошення міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового. Разом з нею до медійної команди відомства долучилися колишній випусковий редактор «Громадського телебачення» Сергій Мельничук і спеціаліст з маркетингу в соціальних мережах Софія Ніколіна, яка свого часу також працювала у згаданому медіа.

«Думаю, це вперше в житті будь-якого міністерства, коли до них потрапляє такий десант журналістів. Коли ті, хто писав, критикував, шукав помилки – самі спробують щось зробити. Для мене це важливо. Для мене це команда, яка буде рухатися разом з міністром вперед, разом зростати і реально щось змінювати», - підкреслила пані Бондаренко.

Вона повідомила, що з міністром планує часті неформальні зустрічі з журналістами і блогерами, щотижневі брифінги. «Ми плануємо зробити це міністерство цікавим та відкритим для всіх, - наголосила вона. – Ну, і на саме відомство теж чекають кардинальні зміни».

Нагадаємо, 16 червня, стало відомо про звільнення Христини Бондаренко з «Громадського ТБ». Коментуючи «Детектору медіа» її звільнення, головна редакторка новин «Громадського ТБ» Ангеліна Карякіна повідомила, що, на її думку, журналістка йде через «професійне вигоряння та втому і, можливо, взагалі шукатиме себе поза журналістикою». Натомість у Facebook Христина Бондаренко поскаржилася на те, що на телеканалі «створилася ситуація інтриг і взаємозвинувачень, в якій виявилося складно професійно зростати. А не вигоряти». У коментарі «Детектору медіа» пані Бондаренко наголосила, що хоче реалізовуватися в професії журналіста: «Я не є журналістом, який вигорів, у мене багато сил, я дуже хочу працювати й реалізовуватися саме в професії журналіста. Я дійсно є відкритою для будь-яких вакансій».

На фото - Сергій Мельничук, Софія Ніколіна і Христина Бондаренко, фото - Facebook Христини Бондаренко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3522
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду