«Обозреватель» планує запустити низку нових каналів (ДОПОВНЕНО)

«Обозреватель» планує запустити низку нових каналів (ДОПОВНЕНО)

26 Лютого 2020
6797
26 Лютого 2020
15:02

«Обозреватель» планує запустити низку нових каналів (ДОПОВНЕНО)

6797
Інтернет-медіахолдинг «Обозреватель» планує запустити низку каналів, а саме: музичний MuzOboz, про здорове харчування FoodOboz та спортивний SportOboz. Президентом групи каналів став уже колишній генеральний продюсер Obozrevatel TV Андрекс Селіванов. Про це він повідомив «Детектору медіа».
«Обозреватель» планує запустити низку нових каналів (ДОПОВНЕНО)
«Обозреватель» планує запустити низку нових каналів (ДОПОВНЕНО)

Андрекс Селіванов сказав, що деталі щодо нових каналів він надасть згодом.

Напередодні він написав на своїй сторінці в Facebook, що звільнився з посади генерального продюсера Obozrevatel TV.

Крім того, ведуча проєкту «О, Крапівіна» на Obozrevatel TV Юлія Крапівіна 25 лютого повідомила, що завершує роботу на каналі.

Пан Селіванов уточнив, що її не звільняли: «Вона займається своїми більш глобальними проєктами. Чи будемо ми співпрацювати далі, залежить від неї».

ДОПОВНЕНО: Юлія Крапівіна в коментарі «Детектору медіа» повідомила, що замість її проєкту «О, Крапівіна» запустять вечірнє шоу.

«Викладення бачення сучасних українських подій в авторській програмі "О, Крапівіна" доводилось постійно наголошувати на тому, що це моя особиста думка. Можливо, такого мого пояснення в ефірі було замало. Наслідком цього, цілком зрозумілим, стало спільне бажання припинити співпрацю. Попри те, що шляхи з Обозом розійшлися, я щиро вдячна Оресту Сохару та Андрію Селіванову за можливість створити свій проєкт, вивести його в лідери глядацьких симпатій каналу за 8 місяців та найважливіше – ділитися власними думками, які не завжди співпадали з політичними уподобаннями інвестора», – розповіла вона.

Як повідомляв «Детектор медіа», «Обозреватель» активно розвиває ТВ-напрямок. З цією метою на початку 2017 року було створено телеканал Oboz TV. 27 липня 2017 року Обоз TV отримав ліцензію на цілодобове супутникове телемовлення. 14 жовтня 2017 року на Oboz TV відкрито нову студію. У січні 2018 року до команди ведучих ObozTV приєдналися Олександр Лірчук, Юлія Бурковська і відома фотомодель Марина Шако. 

У лютому 2020 супутниковий інформаційний телеканал Oboz TV змінив назву на Obozrevatel.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6797
Читайте також
27.02.2020 17:09
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 181
26.02.2020 16:27
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
12 148
13.07.2017 18:55
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 617
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду