З каналу ATR йде генеральна продюсерка Христина Бондаренко (ДОПОВНЕНО)

З каналу ATR йде генеральна продюсерка Христина Бондаренко (ДОПОВНЕНО)

25 Липня 2018
6501

З каналу ATR йде генеральна продюсерка Христина Бондаренко (ДОПОВНЕНО)

6501
Генеральна продюсерка кримськотатарського телеканалу ATR Христина Бондаренко повідомила, що звільняється з каналу
З каналу ATR йде генеральна продюсерка Христина Бондаренко (ДОПОВНЕНО)
З каналу ATR йде генеральна продюсерка Христина Бондаренко (ДОПОВНЕНО)

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні мій останній робочий день на телеканалі ATR. Спасибі всім, хто був поруч зі мною в цей непростий і одночасно шалено цікавий для мене рік.

За цей рік ми багато чого досягли разом. Запустили інформаційне мовлення. Лінійку праймів з кращими журналістами країни. Ми зробили ток-шоу, єдине в Україні, яке було мостом з Кримом і яке відрізнялося від усіх існуючих подібних форматів на ринку.

У каналу важливі цілі і перспективи. Впевнена, у хлопців все вийде. Але прийшов час рухатися далі окремо один від одного. Хоча я з гордістю і далі буду стежити за їх успіхами», – написала вона.

«Детектор медіа» спитав пані Бондаренко про причини її зільнення.

«Причин особливих немає. Це було обопільне наше рішення. Ми дуже добре розійшлися з усіма і з колективом. Домовилися підтримувати зв’язок. Поки відкрита до пропозицій», – розказала вона.

Власник каналу Ленур Іслямов повідомив «Детектору медіа», що наразі не прийнято рішення щодо нового генпродюсера. 

«У нас дуже довго не було генпродюсера, потім ми взяли Христину. І ми дуже раді, що вона нам допомогла. Ще не прийнято рішення (хто буде замість Христини Бондаренко - ДМ). Розсталися добре, ніяких конфліктів не було і не може бути. Це все нормально, робочі процеси. Коли це буде необхідно, обов’язки генпроодюсера виконуватимемо самі, весь колектив», – сказав пан Іслямов.

Нагадаємо, на каналі ATR пані Бондаренко працювала з 1 липня 2017 року. До цього вона була журналісткою «Громадського телебачення».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6501
Читайте також
26.02.2020 16:27
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
12 158
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитро
2100 дн. тому
Бондаренко після кожного звільнення пише "пора двігаться дальшє" :) Можна приймати ставки чи пропрацює на наступному місці роботи принаймні рік.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду