detector.media
28.01.2020 13:17
«1+1 медіа» призначила виконавчого директора
«1+1 медіа» призначила виконавчого директора
Група «1+1 медіа» призначила виконавчим директором Олександра Білого, він же увійшов до складу правління групи.

Про це повідомляє сайт холдингу.

Олександр Білий приєднався до групи 8 січня 2020 року й очолив виконавчу дирекцію «1+1 медіа». Раніше виконавчим директором «1+1 медіа» був Ярослав Пахольчук, але в грудні 2019 року він став генеральним директором і головою правління «1+1 медіа».

Олександр Білий у 2016-2017 роках працював в «1+1 медіа» заступником фінансового директора (цю посаду на той момент обіймав Ярослав Пахольчук). Пан Білий має 15 років досвіду у фінансовій сфері, працював у компаніях Ernst & Young і «Миронівський Хлібопродукт», а також Primecap Cyprus Ltd і Terrasoft.

У складі правлінні «1+1 медіа» Олександр Білий зайняв місце, вакантне після звільнення 17 січня директорки з маркетингових комунікацій і члена правління групи Світлани Павелецької.

Таким чином, відтепер до складу правління групи «1+1 медіа» входять генеральний директор медіагрупи та голова правління Ярослав Пахольчук, комерційний директор ТОВ «Глобал Медіа Груп» (сейлзхаус групи) Валерій Варениця, керівник бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» Максим Кривицький, директор з GR В’ячеслав Мієнко, очільниця бізнес-одиниці «1+1 Digital та Інновації» Анна Ткаченко, фінансовий директор Дмитро Тузов і виконавчий директор Олександр Білий.

Нагадаємо, 20 серпня 2019 року «1+1 медіа» представила нову управлінську структуру, у якій з'явилися бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» на чолі з Максимом Кривицьким, «1+1 Продакшн» на чолі з Вікторією Левченко, «Платне телебачення» на чолі з Ярославом Пахольчуком, «1+1 Digital і Інновації» на чолі з Анною Ткаченко.

Водночас корпоративними сервісами стали: фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В'ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входили технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент і інші сервіси.

У групі «1+1 медіа» було створено новий керівний орган – правління. Його членами стали В’ячеслав Мієнко, Світлана Павелецька, Ярослав Пахольчук, Максим Кривицький, Дмитро Тузов, Анна Ткаченко.

Колишній генеральний директор «1+1 медіа» та каналу «1+1» Олександр Ткаченко, обраний народним депутатом України, отримав звання почесного президента «1+1 медіа». А замість нього генеральним директором телеканалу «1+1» (ТРК «Студія 1+1») став В’ячеслав Мієнко, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора з правових питань.

30 серпня правління групи «1+1 медіа» обрало головою генерального директора «1+1» В’ячеслава Мієнка. Також на засіданні було прийнято рішення про припинення співпраці з Ларисою Брувер, яка упродовж останніх трьох років очолювала департамент по роботі з персоналом «1+1 медіа». Виконувачем обов’язків HR-директора правління призначило Ольгу Мусійко.

19 грудня 2019 року «1+1 медіа» знову оновила структуру управління. Новим головою правління «1+1 медіа» та генеральним директором «1+1 медіа» став Ярослав Пахольчук. В’ячеслав Мієнко залишився членом правління «1+1 медіа» та директором з GR групи. До правління в якості незалежного члена увійшов комерційний директор ТОВ «Глобал Медіа Груп» (сейлзхаус групи) Валерій Варениця. Наглядову раду каналу «1+1» очолив головний акціонер групи Ігор Коломойський. Почесним президентом «1+1 медіа» залишився Олександр Ткаченко.

У січні 2020 року група «1+1 медіа» розділила функції маркетингу телеканалу «1+1» і корпоративних комунікацій. У зв’язку зі змінами організаційної структури директорка з маркетингових комунікацій і член правління групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька із 17 січня 2020 року залишила холдинг.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY